hypnotoad
Elita
- Poruka
- 19.224
Bem ti, dve opomene...statika i beton...da ne poverujes koji glupi predmeti...de ode ja u gradjevinsku...
hahahaha opomena iz betona xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bem ti, dve opomene...statika i beton...da ne poverujes koji glupi predmeti...de ode ja u gradjevinsku...
toliko mi vas je zao ja sve petice osim 4 iz fizike i tehnickog lol(mada ja sam u osnovnoj( sedmi razred lol)) salim se naravno.gde idete inace za novu(godinu naravno)? ja ili kuci ili bacam petarde vatromete i ostalu pirotehniku
kako to mislis pomerali???
kako to mislis pomerali???
Since the launch of Wrath of the Lich King last month, millions of players around the world have stormed the shores of Borean Tundra and Howling Fjord. In fact, more than 4 million copies of the new expansion were sold in the first month of release – a new record for PC-game sales.
To go along with that record, World of Warcraft’s global community has now grown to more than 11.5 million subscribers. Read more about these latest achievements in the official press release, and from all of us at Blizzard Entertainment, happy holidays, thank you for taking World of Warcraft to new heights, and enjoy your time in Northrend!
Dali joj jos jednu stolicu i pomerali je s jedne na drugu![]()
EU ^^
if u can send could you send an EU card many thanks in regards!
ma kakav raspust mi jos nedelju dana tek se u sredu raspustamo
Blago vama , mi se tek u sredu razpushtamo.SRETAN RASPUST SVIMA xD xD xD
za mene skola gotova posto vise nema sta da se uci jeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
hahaomg sneg...sad ce moj mage biti more powerful
!
Mora da si nesto pusio...il babi uzeo lekove...e sinoc su mi gremlini setali po SOBI 100% ! ! ! ! !!!! !
haha
izgubio dodir sa stvarnoscu xD
idi vani i kad te drugovi gadjaju grudvama ti im baci FROSTBOLT