MetalBoy94
Iskusan
- Poruka
- 6.351
Sad ce ponovo sva 3 moda da dodju xD
Ko zna mozda se i tab pojavi....XD
Ko zna mozda se i tab pojavi....XD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LOOOOOOOOOOOOOOOOOL
ti nikad opomenu nisi imao??
nista nemas prosek(odnosno prosek ti 1.00)
sve dok ne popravis,tada ti u knjizicu pisu popravio tad i tad prosek taj i taj,i nastavljas ko da se nista nije desilo,ako ne popravis prso si razred..
a kad cu popravljati?!?
zavisi od profesora?! >,<
I ja isto.Otkad mi se ortak popekao na petarde jednostavno se bojim da ne sje$em i ja ruku ko on (skroz mu je bila koza onako mekana i morao je 2 meseca da ide kod doktora da mu mazu nekim sra$njem).dodji u srednju pa se javi.....lol vidi se da si vreber kad ces novu(godinu naravno) slavit kuci....
ja sam i batalio petarde....kad su mi par puta explodirale u facu reko sam mrs
Ne mislim na taj nego na GTA IV video.Jer si ga uradio?Hoce biti stunt ili neka druga tema?Imas par postova iznad xD
Jos ne znam da li da upotrebim taj video za takmicenje![]()
Sta mislite o ovom videu?
Ako je dobar kacim bolju verziju za takmicenje![]()
Tako sam i ja uradio.Nisam jos uradio GTA IV.
Snimio sam preko frapsa i posle ubacio pesmu
FFS HOCE LI MI NEKO RECI OCENU OD 1-5 ZA ONO SRANJE OD FLATOUTA!?
Gde ti je to sad palo na pamet?celo selo smrce bjelo jooooj,prodaj stoku da kupimo koku,aj do moga unisti nas droga xD
toliko mi vas je zao ja sve petice osim 4 iz fizike i tehnickog lol(mada ja sam u osnovnoj( sedmi razred lol)) salim se naravno.gde idete inace za novu(godinu naravno)? ja ili kuci ili bacam petarde vatromete i ostalu pirotehniku
toliko mi vas je zao ja sve petice osim 4 iz fizike i tehnickog lol(mada ja sam u osnovnoj( sedmi razred lol)) salim se naravno.gde idete inace za novu(godinu naravno)? ja ili kuci ili bacam petarde vatromete i ostalu pirotehniku
ja cu za komp xD
toliko mi vas je zao ja sve petice osim 4 iz fizike i tehnickog lol(mada ja sam u osnovnoj( sedmi razred lol)