Kafana "Čađavi Gamer"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko god da mi je promenio potpis,prijavljen je adminima....Apsolutno mrzim vas te koji zlokoristite vlast.....mozda sam i zato ja odlazio 2 puta odavde...

Ajde,prvo se informisi...nemoj bez veze praviti frku. Kao sto je mixed rekao modovi nemaju mogucnost menjanja potpisa. Ako neko ima neprimeren potpis,posle opomene od strane moderatora trajno se iskljucuje ta opcija. ;) Toliko o potpisima...da znas ;)

btw prijavljen je adminima? :hahaha: ja cu tebe reci mami :hahaha::hahaha::hahaha:

Poslednja izmena:
hahhhahaha

salu na stranu,nikog nisam prijavio,hteo sam,al me mrzelo...hahahaha(a rekoh salu na stranu)...

Mislim da treba zabraniti roze potpise za "muski" pol...ak' je vec roze,nek je i zensko..jahahahahah

xD

@markoca - hahahhahah,pa ti,markoca,marko,onaj sa HD4850..(sala fakat,sala..xD)
@miXed - ok uzruja se odma'...xD
@mornar_popaj - ju vidi 3 moderatora mi odgovorise...xD

vredao?ja ne vredam nikoga......

ne ne vredas rekao si mi da sam retard i da ja sad tebi kazem da si retard ja bih bio banovan posto se promesani nakazio na mene ali ajde nema veze odavno sam shvatio da u ovom svetu nema pravde.

P.S. briga me za pravopis na forumu jer mi od toga ne zavisi ocena a ako neste videli sve pisem malim slovima(npr. promesani je nadimak a ja napisao malim slovima)i ne stavljam uvek znak interpunkcije.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back