Kafana "Čađavi Gamer"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hm,...kao prvo

http://en.wikipedia.org/wiki/Star

kao drugo - postoje neki clanci,kao Black Hole i Star,i slicne stvari za kojima ljudi cesto tragaju koji se ne mogu izmeniti i u kojima ne moze bilo ko da pise....

a sto se tice toga da sam se uvredio - sine,ja sam svoju skolu zavrsio,i odavno sam ja isao u osnovnu skolu koju si ti,ili skoro zavrsio,ili koju jos pohadjas...a opet,mene znanje bolje sluzi od vas deco..;)

bude li se pokrenula neka polemika oko toga sta je plazma,necu se mesati,ja sam svoje izneo...

Prvo - ti si klinac,ne?? Bez uvrede,ali ne treba raspravljati o necemu u sta se ne razumes..;)

Drugo - Ono sto oni ustvari zele je da sudarom protona (cestica iz jezgra atoma) dovedu do "Velikog Praska" koji u stavrnosti traje milijarditi deo sekunde...Posto je nakon velikog praska nastao mlecni put (nasa galaksija) i jos nekoliko njih,nastale su i neke crne rupe u ponekim galaksijama,koje su - ili "usisale" citave galaksije ili jos uvek to cine...Inace,prvi sudar protona se ocekuje 28. Oktobra...Moguce je da ce se svet zavrsiti tada..;)

i Trece - Znaci,kazes za Jovana,bozjeg slugu (jeste da sam ateista,al ajde sada,zato i malo slovo) to jest kazes straju da ne mesa religiju (veru) i nauku??? Znaci i Nostradamus je bio vernik do bola,a opet,cak i da jeste,mnogi ljudi mnogih religija i ateisti se sluze njegovim zapisima,predskazanjima...

Case closed...;)

1. Klinac nisam , al me mrzi da se raspravljma po ceo dan.
2. I ja to znam , i josh ce prouchavati dosta toga ( teorija kvarkova , higsove chestice , itd .) Kao shto rekoh , moguce da cemo otici u crnu rupu , shansa je mala a i nauchnici se ne bi upushtali u tako neshto ako su rizici veliki.
3. Za to se izvinjavam , i moj bivshi profa iz fizike na podrugljugljivo pitanje da li je vernik rekao : " Bicu kad ga otkrijemo ( boga ) ... blizu smo " , ponovo se izvninjavam za tu izhitrenu misao .

Poslednja izmena:
pozz svima!
I'm back .. ziv i ( cough ) zdrav :P
aj castim sve picem...
uuupps... *** potrosi sve pare na lekovi...
posto kamikaza nije hteo da mi smanji cenu..:mrgreen:
zalim... nema pice

PS. a i bio bi red mene neko da casti...:D

Klosaru jedan...:lol:
ozdravio a vec pijes!!

krecanka.jpg

posle ovoga se vracas u krevet!!!:lol::lol:

hm,...kao prvo

http://en.wikipedia.org/wiki/Star

kao drugo - postoje neki clanci,kao Black Hole i Star,i slicne stvari za kojima ljudi cesto tragaju koji se ne mogu izmeniti i u kojima ne moze bilo ko da pise....

a sto se tice toga da sam se uvredio - sine,ja sam svoju skolu zavrsio,i odavno sam ja isao u osnovnu skolu koju si ti,ili skoro zavrsio,ili koju jos pohadjas...a opet,mene znanje bolje sluzi od vas deco..;)

bude li se pokrenula neka polemika oko toga sta je plazma,necu se mesati,ja sam svoje izneo...

Плазма кекс? :Р
Плазма-везана са крвљу? :Р
Плазма,јонизован гас.
Звезде јесу гасови...у суштини.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back