Kafana "Čađavi Gamer"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ti si ocigledno neupucen...Crna rupa je tacka nemoguce (za ljudske pojmove) gustine,koja.nezavisno od svoje i velicine tela usisava materiju....Stoga je sasvim moguce oponasati uslove stvaranje crne rupe i stvoriti istu...Ako imas skolu u kojoj su ti neki od predmeta fizika i hemija,svhatices ovo kada zavrsis iste..;)

da ali je pitanje da li se ta crna rupa mozhe kontrolisati... u tome je fora, shta ako se "otrgne kontroli"? To je pisano u jovanovom jevandjelju da kad krenu sranja, ratovi (aka terorizam i chuda), vremenske nepogode (tajfuni, cunamiji, uragani i shta se sve deshava) da ce se desiti neshto shto ce biti kraj sveta jer su ljudi stoka (sa ovim se slazhem) ali neverujem da ce to da se desi :|

da ali je pitanje da li se ta crna rupa mozhe kontrolisati... u tome je fora, shta ako se "otrgne kontroli"? To je pisano u jovanovom jevandjelju da kad krenu sranja, ratovi (aka terorizam i chuda), vremenske nepogode (tajfuni, cunamiji, uragani i shta se sve deshava) da ce se desiti neshto shto ce biti kraj sveta jer su ljudi stoka (sa ovim se slazhem) ali neverujem da ce to da se desi :|

ako se to desi za 1000 godina,onda nas boli briga:D

ma jbs to....stavicu na YT snimak razgovora kako sam zayebavao sa drugovima neki br..
znaci uzo sam svoju karticu,odvalis br (mi nismo odvalili to je neka zenska od mog druga valjda nisam razumeo) uglavnom puno smara..
e onda sam doplatio kredit nazvo je i snimio ragovor XD...to je vol 1 ima i drugi deo al cu to sutra stavit...cek da se uploaduje

ti si ocigledno neupucen...Crna rupa je tacka nemoguce (za ljudske pojmove) gustine,koja.nezavisno od svoje i velicine tela usisava materiju....Stoga je sasvim moguce oponasati uslove stvaranje crne rupe i stvoriti istu...Ako imas skolu u kojoj su ti neki od predmeta fizika i hemija,svhatices ovo kada zavrsis iste..;)

Moguce , ali veoma malo moguce , ti eksperimenti ne bi ni bili odrzhavani da je rizik za neshto takvo veliki .
@ Str4jo : Crna rupa se ne mozhe kontrolisati ( bar ja tako mislim ) , a o jovanovom jevandjelju , shto meshash religiju i nauku , ne ide :mrgreen:

Prvo - ti si klinac,ne?? Bez uvrede,ali ne treba raspravljati o necemu u sta se ne razumes..;)

Drugo - Ono sto oni ustvari zele je da sudarom protona (cestica iz jezgra atoma) dovedu do "Velikog Praska" koji u stavrnosti traje milijarditi deo sekunde...Posto je nakon velikog praska nastao mlecni put (nasa galaksija) i jos nekoliko njih,nastale su i neke crne rupe u ponekim galaksijama,koje su - ili "usisale" citave galaksije ili jos uvek to cine...Inace,prvi sudar protona se ocekuje 28. Oktobra...Moguce je da ce se svet zavrsiti tada..;)

i Trece - Znaci,kazes za Jovana,bozjeg slugu (jeste da sam ateista,al ajde sada,zato i malo slovo) to jest kazes straju da ne mesa religiju (veru) i nauku??? Znaci i Nostradamus je bio vernik do bola,a opet,cak i da jeste,mnogi ljudi mnogih religija i ateisti se sluze njegovim zapisima,predskazanjima...

Case closed...;)

prvo: na wikipediji pisu ljudi koji mogu a ne moraju biti sa znanjem...mogu ja tamo doc i napista nesto..mani se wikipedije ako ti treba nesto vise...
drugo:lol pa nisu samo gas....al kad se isisa gas zvezda umre (tako se kaze ***)...
trece: izjasnio sam se sta mislim o virtuelnim prijateljima...

Aham,Wikipedia je nepoverljiva,i razočaran sam što se ljudi služe njome kao argumentom.
Zvezde jesu gasovi...u suštini.

***** му матер....имам преко 1000 порука на форуму,мораћу мало да искулирам.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back