korisnik2007a
Ističe se
- Poruka
- 2.326
ma igra je DO JAJA visoka...
Ne bih da ti kvarim dozivljaj,ali je igra ekstra...inace,iskesirao sam 200din...

Ne bih da ti kvarim dozivljaj,ali je igra ekstra...inace,iskesirao sam 200din...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kupujem sutra igru!zvali mene danas drugovi da opalimo jedan raid i kidamo illidana do 1% i tenk izadje i ukrade ceo loot...zove se swetank...onaj frost opet off
al nazalost nema ni kompa...

deste chadjavci!
ja samo sto se probudi... jedva sam dosao do kompa...
izgleda da za mene nema sql dok se ne oporavimal nazalost nema ni kompa...
tako da ce se cujemo za neki dan kad mi bude bolje!
vozdra and wish me luck
![]()
cimni me ako ti doca prepise druge!!
JAO JAO JAO!!!
1.puko mi youtube,UPLOADUJEM JA ali njima puko SERVER....JAO JAO JAO!!!
Ali ipak ima dobrih vesti...U assassins creed-u sam u nekom gradu u misiji samo upao u zamak i istovremeno se borio sa oko 100 vojnika,napravio sam pokolj u prostoriji..kako mi se to svidelo....steta samo sto se pokolj nije slavio kada sam se vratio onom cici u gradu ubica...![]()

JAO JAO JAO!!!
1.puko mi youtube,UPLOADUJEM JA ali njima puko SERVER....JAO JAO JAO!!!
Ali ipak ima dobrih vesti...U assassins creed-u sam u nekom gradu u misiji samo upao u zamak i istovremeno se borio sa oko 100 vojnika,napravio sam pokolj u prostoriji..kako mi se to svidelo....steta samo sto se pokolj nije slavio kada sam se vratio onom cici u gradu ubica...![]()
ne vredi ti bvacha da igras....to je onaj moj cd,preso sam sve i doso da ubijem zadnjeg lika (ima ih 15) i izbaci me i tako stalno tako da bolje nabavi drugi cd