miXed
Iskusan
- Poruka
- 6.560
Pravila foruma mozes naci :Dobar dan gospodo.Posto sam ja pre 2 min dobio ADSL da li mozete da me upoznate sa pravilima?
http://pomoc.krstarica.com/index.php?action=article&id=223&lang=sl
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pravila foruma mozes naci :Dobar dan gospodo.Posto sam ja pre 2 min dobio ADSL da li mozete da me upoznate sa pravilima?

Imas dugme CITIRAJ za svaki post.Kako da citiram?
Pa ja se ponasam normalno,mozda je lik na avataru lud ali ja dajem sve od sebe.....Ozbiljno,izvini St4jo....
Nisi se napalio na Jokera![]()

ovaj joker to je steva 1000% XD
,izvini miXed ali ja sam nobb ili noob(ne znam tacno kako se pise) tj. pocetnik.I jos nesto izvinite ako vas uznemiravam kako da postavim sliku?Je'l ovaj Morhuhn ima nekih problema?
Ako mislis na Stevu...Ne zao mi je,ja sam pre 1h dobio ADSL i brat mi reko da postoje forumi razni pa sam dospeo ovde....zao mi je Seen,izvini miXed ali ja sam nobb ili noob(ne znam tacno kako se pise) tj. pocetnik.I jos nesto izvinite ako vas uznemiravam kako da postavim sliku?Je'l ovaj Morhuhn ima nekih problema?
![]()
the joker moj coek XD
imas tu u iznad ovog prozora de pises kao kvadratic pise ti umetni sliku 7. od leva..
steta zamenio sam te za nekog drugog.

Nikako ne moze da ti zna sifru.Kako mi Morhuhn zna sifru???A za sliku hvala svima sto sam naucio,tu sam naso,vidim da se Kentora smeje sto znaci da mu se svidja......

Nikako ne moze da ti zna sifru.
Jedino ako si mu rekao....![]()
samo toliko piva???
ti to stedis na nama hmm..
....
eeem o cemu ti pricas?
ja sam se samo nasalio na sliku....