shone#43
Primećen član
- Poruka
- 680
O,o.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jarkovac ti se nalazi u Banatu, opstina Secanj. Kod Samosa... I 50Km od Zrenjanina...
http://sr.wikipedia.org/wiki/Јарковац

Nemam tolko... samo ovaj sitnis![]()
Posto se ovde vise ne moze da se napise post sa bezazlenom kritikom a da se ne dobije poen ili 'pak ipozorenje ja odo sa ovo posranog foruma..morhuhn *****m ti se na tu ludnicu koji te ***** i pustise iz nje!Mixed..srecno sa poenima kojima moz' dupe da brises..da su na papiru ja bi do sad otvorio novu marku toalet papira!Strajo..i dalje te mrzim
@tema(koje nema)
pice za sve odo u legiju stranaca

Pored Indjije su JARKOVCI,a ne Jarkovac.Ja tamo(u Jarkovce) idem ponekad na pecanje,tj.na jezero.e izvini,moja greska.znam da ima jarkovac kod indjije...na ovom pdf-u pola ljudi iz banata!![]()
@Morhuhn
Steva ti je porucio:
"Cak i kad odem to nece uticati na tvoju nepismenost"

Ja ne razumem,ja sam pokuso sa njim da budem bolji a on opet uzvraca istom merom,nista onda necu vise pokusavati...i jos nesto ako ima nesto da mi kaze neka sam uradio a ne ko pick*.....![]()
LOL Morhuhn opet te nista ne kontam ovo zadnje...citiram:Ako ima nesto da mi kaze neka sam uradio a ne ko pick*...
,a pola njih to ne bi zeleli.......