Kafana "Čađavi Gamer"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ako bude ko hitman onda .....:dash: :dash: :dash: :dash: :dash:
kako da ih odkljucam likove iz GGXX da li mora na japanskom da bude to za NET,a u CG Team ulazi smo The Firstborn,po cemu ih birate -ko Spartanci
-This is madness!
-Madness,THIS IS SPARTA!!!!!!!!!!!!!!:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

@steva
Napravi avatar od ove slike :D
164139222_7f1482b850.jpg

E ako provalis kako se igra GGXX na netu javi, ocu ja da igram...:mrgreen:

Link za patch

uputstvo za patch

kako da ih odkljucam likove iz GGXX da li mora na japanskom da bude to za NET
Za likove imash vishe nazchina , preko survivala , story moda i misija. Za net patch ti treba japanska verzija.

Ja samo patchovao i chupao kosu zbog ogromnog pinga:otkacio: , ali mislim da lokacija ima uticaj na ping. Valjda bi dva srbina mogla da igraju na netu medjusobno. Ako nadjem instalaciju probacu ponovo.

Ko oce u moju grupu neka mi napise poruku u profilu.
Nisam nasao slicnu pa rekoh da napravim.
Grupa je za fanove Hitmana.

Hitman je toliko ***** od filma da je to nesto nemoguce
Par scena za razmisljanje
1).Grupa ubica (drugih Hitmana) dodju da ubiju Hitmana 47 i kad dodju svi izvade po 2 pistolja. . . . .crnjak svako uperi pistolj u svakog o oni dosli da ubiju njega,zasto jednostavno nisu sve uperili pisolj u njega i kraj,i posle on pita:,,Ocemo posteno,,-pravi Amer, i oni ne znam odakle ni ne zanima me ,moj brat kaze iz bulje,vade po 2 katane,ODAKLE:dontunderstand: :dontunderstand: :dontunderstand: :dontunderstand:
2)Samo sam ceko dijalog kako neko treba da kaze kako je njen otac imo vocnjak i oni su svi bili sretni i bla,bla,bla. . . .
3)Jos nesto kao tihi ubica zica ovo ono,kad ono dva Uzziya i cepa sto vise da se cuje

ove snimka za broj 2

DOKAZANO da je GLUP film:rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm:
tako ja mislim. . . . .

Poslednja izmena:
Hitman je toliko ***** od filma da je to nesto nemoguce
Par scena za razmisljanje
1).Grupa ubica (drugih Hitmana) dodju da ubiju Hitmana 47 i kad dodju svi izvade po 2 pistolja. . . . .crnjak svako uperi pistolj u svakog o oni dosli da ubiju njega,zasto jednostavno nisu sve uperili pisolj u njega i kraj,i posle on pita:,,Ocemo posteno,,-pravi Amer, i oni ne znam odakle ni ne zanima me ,moj brat kaze iz bulje,vade po 2 katane,ODAKLE:dontunderstand: :dontunderstand: :dontunderstand: :dontunderstand:
2)Samo sam ceko dijalog kako neko treba da kaze kako je njen otac imo vocnjak i oni su svi bili sretni i bla,bla,bla. . . .
3)Jos nesto kao tihi ubica zica ovo ono,kad ono dva Uzziya i cepa sto vise da se cuje

ove snimka za broj 2

DOKAZANO da je GLUP film:rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm:
tako ja mislim. . . . .

A kome je to dokazano??To si ti sebi sam dokazao da je glup film(po tebi kako kazes)..To je tvoje misljenje i niko to ne osporava..meni se film svideo ali su mi zamerke slicne tvojim..i stvarno sam se razocarao jer je vuko onu drolju sa sobom..ja bi je overio pa bi je posle roknuo u glavu i cao:bye::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back