hypnotoad
Elita
- Poruka
- 19.224
pozz doso iz skole pre pola sata XD...gimnazija FTW...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
STA FALI HITMANU!?ako bude ko hitman onda .....![]()
![]()
![]()
![]()
kako da ih odkljucam likove iz GGXX da li mora na japanskom da bude to za NET,a u CG Team ulazi smo The Firstborn,po cemu ih birate -ko Spartanci
-This is madness!
-Madness,THIS IS SPARTA!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E ako provalis kako se igra GGXX na netu javi, ocu ja da igram...![]()
Za likove imash vishe nazchina , preko survivala , story moda i misija. Za net patch ti treba japanska verzija.kako da ih odkljucam likove iz GGXX da li mora na japanskom da bude to za NET
Ja mislim da je ovo najjaci lik u GGXX Reloaded,ako me neko pobedi svaka mu cast?
OMFG!!!!!!
![]()
![]()
Jel to mogu svi modovi da rade?
Ko oce u moju grupu neka mi napise poruku u profilu.
Nisam nasao slicnu pa rekoh da napravim.
Grupa je za fanove Hitmana.
Hitman je toliko ***** od filma da je to nesto nemoguce
Par scena za razmisljanje
1).Grupa ubica (drugih Hitmana) dodju da ubiju Hitmana 47 i kad dodju svi izvade po 2 pistolja. . . . .crnjak svako uperi pistolj u svakog o oni dosli da ubiju njega,zasto jednostavno nisu sve uperili pisolj u njega i kraj,i posle on pita:,,Ocemo posteno,,-pravi Amer, i oni ne znam odakle ni ne zanima me ,moj brat kaze iz bulje,vade po 2 katane,ODAKLE![]()
![]()
![]()
2)Samo sam ceko dijalog kako neko treba da kaze kako je njen otac imo vocnjak i oni su svi bili sretni i bla,bla,bla. . . .
3)Jos nesto kao tihi ubica zica ovo ono,kad ono dva Uzziya i cepa sto vise da se cuje
ove snimka za broj 2
DOKAZANO da je GLUP film![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tako ja mislim. . . . .