- Poruka
- 16.674
good hunt
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahahahahahaStvarno - Ali pazi : STVARNO nisam raspolozen..Idem sutra da im vratim ovaj kur4c i da im ga nabijem u bulju majku li im potpaljivacku...budu li pravili probleme bice na vestima -vandalizam danas (sutra) izgorela prodavnica racunara i roba vrednosti 2000000 dinara....mamu li im je8em...

ooooooooo gde ste momciima li sta za pice u ovoj kafani?

Stvarno - Ali pazi : STVARNO nisam raspolozen..Idem sutra da im vratim ovaj kur4c i da im ga nabijem u bulju majku li im potpaljivacku...budu li pravili probleme bice na vestima - vandalizam danas (sutra) izgorela prodavnica racunara i roba vrednosti 2000000 dinara....mamu li im je8em...

——————/´ ¯/)
—————--/—-/
—————-/—-/
———--/´¯/'--'/´¯`·_
———-/'/--/—-/—--/¨¯\
——--('(———- ¯~/'--')
———\————-'—--/
———-'\'————_-·´
————\———--(
————-\———--\
@Lord - Pazi - taj vito izgleda isto kao ovaj sto sam ja uzeo - i VITO JE KINEZ!!!Znaci isti kao moj samo druga nalepnica i firmware...
@steva - plejer je kineski,ali firma nije,ima garancija godinu dana,idem sutra kad ustanem (ili je to danas) da im se naje8em svega,da trazim zauzvrat iPod touch 32GB...![]()

hahahaha...ma imao sam ja mp3,bas super sa punjivom baterijom ima cak i web sajt,radio 2 godine,i ugasio se...
zato sam hteo mp4...malo da gledam filmove,"filmove",crtace,spotove i slicno..

sad ce MiXed da dodje i da mi da pice... hoces dase kladis?