bufla
Veoma poznat
- Poruka
- 13.576
a jel mogu sada 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pajper:pitam se koliko dugo bi moglu da ovako lupetamo![]()
dovoljno da zakljucaju ovu temu 
ili da neko dobije ban kao u slucaju 'bejbica'bufla:dovoljno da zakljucaju ovu temu
![]()

spam je za sve a ne samo za nas dvojePajper:ili da neko dobije ban kao u slucaju 'bejbica'![]()
aliii kako moze da se zakljuca tema koja je i tako namenjena za spam![]()

GoldenDragoN:meni rekao CarDevil da je ova tema namenjane za hakovanje i dokazivanje koliko je jak nije da se menjam to mi rekao na msn

GoldenDragoN:meni rekao CarDevil da je ova tema namenjane za hakovanje i dokazivanje koliko je jak nije da se menjam to mi rekao na msn
sta ce te da menjate? salvete?GoldenDragoN:ma necemo nego cemo se menjamo

pa da...tebi dosta da je zensko....a ako abs prigusti,moze i musko da posluziGoldenDragoN:ona perverzija od rodjake i ona drugarica sto ide sa njim urazred ona sto je bila na onom forumu sa slike one ne znam kako se zove znam da je zenska i da ima 2 vrele rupe koje ce dobro doci a po potrebi ce i trecu rupu da mi da
da ne spominjem zivotinje 
Cekaj, hoce li se roditi ili nece? Tesko te je razumeti, posto pises isto kao CarDevilGoldenDragoN:da menjacemo se belih sokova a po potrebi ako bog da(nedaj boze) ce se rodi neki mali gmizavac