milicaanchy
Veoma poznat
- Poruka
- 14.860
mozheeePajper:e baba kontam da je steta taj noc koristiti za bilo kakve druge stvari..takod ace da radi sekira![]()
a imam i super kul testeru...i bashtenske makaze

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozheeePajper:e baba kontam da je steta taj noc koristiti za bilo kakve druge stvari..takod ace da radi sekira![]()
marko je markocamilicaanchy:hu da fak iz Marko xD
Pajper:marko je markocaooo mocni mod ovde
eee baba bas smo...bicharke![]()
Pridruzhi se,ostavi svoje *****Miki 13991:Погани, шта направисте од темеxD
laka mu crna zemljamilicaanchy:e super ;D
A deda mi je umro pre 35 godina,Bog da mu dushu prosti :shock:
imash mene![]()
I am the spam queenPajper:laka mu crna zemlja
ali imam ja babu
ae bre tacho unesi malo anarhije u svoj zivotspamuj do mile volje
![]()
po komandi Dore,sad cju da te sekiram...Miki 13991:Буфла+Мица=Спамерска Дора![]()
![]()
![]()
:shock:Pajper:a bre Mico,pa techa kaze da ste ti i bufla...khm khm...ijuuu!![]()
aaahaaaMiki 13991:Као прво, мислио сам на утицај спамера Буфле и Мице, и ти постала спамеркаИ тако је мицо, то розе-црвено-зелено што плута у крви, то је мој мозак... Јел могу да га добијем сада назад, не могу да се сетим шта сам хтео
![]()
Otroooov...Miki 13991:Па зар тако бабаА како ћу сад да... слушам Отров ludal: xD
jeeel? ae recimilicaanchy::shock:
ne podrzhavam incest...
A setila sam se ko tie deda...![]()
ajde dobro,sad si se kao izvukao...jos ako mi 'izu das,ma ima da odustanem od javnog odricanjaMiki 13991:Као прво, мислио сам на утицај спамера Буфле и Мице, и ти постала спамеркаИ тако је мицо, то розе-црвено-зелено што плута у крви, то је мој мозак... Јел могу да га добијем сада назад, не могу да се сетим шта сам хтео
![]()
Bllade:ej bufla....WTS CANDY CANE SHARDS 1k each (postacu milioner muhahaha)![]()
o.O kada se sve ovo izdesavaloPajper:ajde ne...
uvlacis se,proganjas,i nerviras me...i dosadno mi je,tako da si mi ti tu uvek pri ruci....zao mi je
buahah![]()
boli te dupe! >.>bufla:o.O kada se sve ovo izdesavalo
Pajper:ajde dobro,sad si se kao izvukao...jos ako mi 'izu das,ma ima da odustanem od javnog odricanja![]()