Kafana "Čađavi Gamer"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
radabaser:
el ima neko ovde uopste da slusa narodnjake???
izgleda da sam dobro pretpostavio kad sam prvi put video ovaj forum i podforum, da ovde ljudi uglavnom slusaju rokeraju. Sta vise mislim da preko 80% ljudi koji se bave kompom ne slusaju narodnjake. Da li se slazete samnom, kakvo je vase misljenje?
Da so rekao preko 98% bilo bi lakse za shvatiti :D

Biras da li hoces da budes vampir ili vukodlak,i onda se boris,lovis i tako...ako si to pitao...ja sam vampir :mrgreen: i iz nekog razloga mi ne radi :? ni msn mi ne radi :? aaaaaaaaaaaa

a sto se tice narodnjaka,ima ljudi koji ih slusaju (sa 4uma) ali samo malo broj to kaze...ostali verovatno kriju :lol:

titulka_vino.gif

evo ti,samo nemoj "dosao petak,otisao petak,dosla subota" blaaablaa :P

denikarabenc:
@radabaser
Jesi li 'opravio bas?
Na kojoj stanici radis? (da li se kaze u kojoj, ili na kojoj?)

ma na nekoj lokalnoj stanici u "ovome mome" gradu
bas nisam popravio bro, magnet mi je jaaaaaako slab tako da se jedva cuje, treba da ga zakacim na pojacalo od 1000w da bi se cuo ko na 50. a nemam nesto para bas da ulozim u novi. tako da i slabo i sviram bas u poslednje vreme :D uglavnom pikam akustaru koja mi stoji u sobi, a stavio sam skoro i nove zice koje imaju do jaja zvuk, nesto kao akusticni bas, pa mi sad lepooooooooooo, znas kako (ide u grad :))

mislim da se kaze "U kojoj stanici" al to nije ni bitno, bitno da se razumemo :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back