miXed
Iskusan
- Poruka
- 6.560
Ne znam,a i ne zanima me.miXed jel vidis sta pise stevi na msn-u pored imena....Ja mislim da se tebi obraca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam,a i ne zanima me.miXed jel vidis sta pise stevi na msn-u pored imena....Ja mislim da se tebi obraca
Ne znam,a i ne zanima me.
Mozas da platis sad jednnu flasu pelinkovca,i gajbu piva da ceka Stevu kad dodje.
A sta ces sa tim tvojim problemom...to nas uopste ne zanima![]()
da li postoji neki nacin da se igraju ps2 igrice na kompu(pitam zbog igrica DMC i DMC2)
naravno da ima ali imas slab procesor zatoali bi mogao da igras za ps1
da li postoji neki nacin da se igraju ps2 igrice na kompu(pitam zbog igrica DMC i DMC2)
neka neko banuje ovog tipusa posto je zabranjeno da se kucaju smajliji bez teksta![]()
neka neko banuje ovog tipusa posto je zabranjeno da se kucaju smajliji bez teksta![]()
joj aj cuti malo
a za straju cu reci da je nevidjeni car a slaze se i marko za to evo ga na msn
pricamo sta je smoky rekao da je noob
Ti ps2 emulatori nisu bash optimizovani pa ti treba jak komp.kako slab procesor,pa znas od kad su ove 2 igrice?
Ti ps2 emulatori nisu bash optimizovani pa ti treba jak komp.
Evo mene sa odmora...
Al je bilo lepo na Karibima xD mogao bi jos jedan vacation![]()
A ovog mixeda sam smrtno uvredio kad sam mu reko Get a life & have friendz....zato sam dobio ban....tolko velika uvreda da odma ban...a mozda za mixeda i jeste to smrtna uvreda...al necu vise sa nikim da se svadjam ovde...
Bacha jel si video stevu i marka negde?![]()
ti to mene zaebavas??
ma mislim bre na msn-u ......
E da pre neki dan mi rece steva da napusta krstu (nije jos zvanicno) zbog toga sto sad svaka shusha moze da bude mod![]()