miXed
Iskusan
- Poruka
- 6.560
Ehh..hvala po 100-tu put xD
Castim ... kasnije malo
Castim ... kasnije malo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gledajte sahranu u wow-u-ko ne kapira objasni cu mu...
]
Strajo ovo sam i ja uradio sa mojim k750i i posle ga dao kevi..lol morhuhn ja imam k750 kojeg sam modovao u w800 i stavio sam mu nove sound drivere... znachi kako gruva, razbija, chuje se u susednoj uchionici
mislis da ubacis Walkman Software?...mozes... samo trebas naci software od nekog walkmana koji ima iste funkcije kao tvoj telefon i flesovati ga...jel bi moglo to sa k550i/????
Strajo ovo sam i ja uradio sa mojim k750i i posle ga dao kevi..
mislis da ubacis Walkman Software?...mozes... samo trebas naci software od nekog walkmana koji ima iste funkcije kao tvoj telefon i flesovati ga...![]()

ja imam n73 nabudzio sam ga dere ko lud...
dobro jutro swima.....
dobar dan i tebi
jel vi idete popodne u sql???
Kako da ja uradim nesto slicno na n70??ja imam n73 nabudzio sam ga dere ko lud...
Molim te prosvetli nas!Mi smo se svi unazadili od danasnjeg vremena i ne znamo o cemu se na tom klipu radi..
tkacio:...............strasno.......dobro,samo ti moras mene da ispravis,neverovatnotkacio:...............strasno.......
E ljudi ovaj Morhuhn je ne razumljiv...nekako ga nista ne razumem
@Morhuhn brate bez uvrede nista te ne razumem ni u jednom postu koji si do sada postovao... Koje si godiste?