Happy_feet
Aktivan član
- Poruka
- 1.116
SMAJLIKOJIKARASVEUBULJU hahahaha 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mixed sto mi obrisa post
*** doso mixed a nisam stigo da skinem klimu![]()
Ako ti se ne svidja nasa kafana (u kojoj je miXed sef kuhinje) pingvin (a.k.a. hepi) ce ti pokazati vrata.a jos i moderator!!!!![]()
Ako ti se ne svidja nasa kafana (u kojoj je miXed sef kuhinje) pingvin (a.k.a. hepi) ce ti pokazati vrata.
Evo sta se stvarno desavalo:A izvini ucinilo mi se da si obriso kad ono presao post na drugu stranu
Mixed ae idi caskom zovu te tamo napolju da odes po pivo.....South ja cu ti drzim stolicu ti skidaj klimu![]()
Lilu,
od prvog posta mi dizes....lijevu obrvu. Ovo je jedna prijateljska kafana, ako ti se ne svidja, kao sto ti je Southwind vec rekao vrata su tamo. Nikome ovdje nisi draga niti te iko zna, tako da te necemo zaliti.
onako nije nista licnohahahahah
hahaha
hahaha:
Samo zasto GAY PINK?!?
nemoj me zajebavati
*okrece popaj-a*![]()
koji vam je bre poltroni jedni? samo sam pitala jel znate koliko ima kafana... sto ste odgovarali? Da ste me ignorisali ja bih otisla, a sad necu iz inata.
Lilu,
od prvog posta mi dizes....lijevu obrvu. Ovo je jedna prijateljska kafana, ako ti se ne svidja, kao sto ti je Southwind vec rekao vrata su tamo. Nikome ovdje nisi draga niti te iko zna, tako da te necemo zaliti.