Kafana "Čađavi Gamer"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hahahahhahaahha

omg...lol..lepo se nasmeje covek...

"Ustvari ovdje nema kafana,ovo nisu kafane,ovo su vise tetrapaci,zato sto se ovde pije (iz tetrapaka) i prica se,inace kafane su ono bez tetrapaka,stoga nijedna kafana nije kafana.."

Citat iz "Tetrapak-a",svete knjige Tetrapakovica...

A izvini ucinilo mi se da si obriso kad ono presao post na drugu stranu :lol:
Mixed ae idi caskom zovu te tamo napolju da odes po pivo.....South ja cu ti drzim stolicu ti skidaj klimu :hahaha:
Evo sta se stvarno desavalo:

hepi:ajde penji se gore,evo ti odvijac
south:kakav bre odvijac vidis da iznosim frizider
hepi:ajde pozuri vratice mixer (alijas blender)
south:evo idem *trci*
hepi:ajde penji se
south:*penje se,skida klimu i silazi*
hepi:ajde pozuri eno markoce parkira trotinet
south:ajmo na zadnji izlaz *otvara vrata*
popaj:'de ste posli sa tim stvarima
hepi"..............ovaj.........ja...........on...............ti.......*prdi*.............*prdi jos jednom*......
south:nosimo klimu,pare,frizider i ovo jedno otvoreno pivo na farbanje,vidi kako su izbledele boje
popaj:hm...........da ne kradete vi slucajno?
hepi:*prdi*.........ne.......*prdi*.......ovaj......mozda...........*u*****o se*
south:ma ne taman posla
popaj:dobro mozete da idete ali pod uslovom da sve bude ofarbano u GAY PINK,to je korisnikova omiljena boja
korisnik:tacno,tacno
south&hepi:idemo mi sad *south pali bicikl*
popaj&korisnik:aj pozz *otvaraju limenku mokrace Chucka Norrisa*

****K*R*A*J****

Lilu,

od prvog posta mi dizes....lijevu obrvu. Ovo je jedna prijateljska kafana, ako ti se ne svidja, kao sto ti je Southwind vec rekao vrata su tamo. Nikome ovdje nisi draga niti te iko zna, tako da te necemo zaliti.

koji vam je bre poltroni jedni? samo sam pitala jel znate koliko ima kafana... sto ste odgovarali? Da ste me ignorisali ja bih otisla, a sad necu iz inata.

fc827fd2ca.gif

sta je poltron?!?

:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back