Kafana "Čađavi Gamer"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol:

E - Nagradno Pitanje - koliko vas je spavalo noc nakon sto ste gledali "Horor (zlocin) u Ulici Brestova"
(Fredi Kruger,deo I).??? ;)

омб...тај филм је смешан.
Једино што ми се свидело је она песмица.
"ван,ту,фри,фор,Фреди ет д кичн дор." ><
Тако нешто.
Маркоцо,нови аватар,а?
******,има се - може се. :mrgreen:

:lol:

E - Nagradno Pitanje - koliko vas je spavalo noc nakon sto ste gledali "Horor (zlocin) u Ulici Brestova"
(Fredi Kruger,deo I).??? ;)

Ja sam odgledao sve delove za jedno vece na raspustu 7.razreda..crkavao sam od smeha..najvise za scenu iz 5. dela kad kaze onoj glupaci sto joj trpa hranu u usta:Bon Apetit BITCH!:hahaha::hahaha:
@somebody
One,two freddy's coming for you,
Tree,four better lock your door....
To?:)

Ja sam odgledao sve delove za jedno vece na raspustu 7.razreda..crkavao sam od smeha..najvise za scenu iz 5. dela kad kaze onoj glupaci sto joj trpa hranu u usta:Bon Apetit BITCH!:hahaha::hahaha:
@somebody
One,two freddy's coming for you,
Tree,four better lock your door....
To?:)

Ахам...
Ово што сам ја написао је песмица из трећег разреда,Енглески,само што уместо "Фреди" иде "Мери". :mrgreen:

@Bacha - pa ja sam taj film gledao pre 16 godina,i bio je STRASAN!!!

Inace sada tadasnja tehnologija i gluma izgleda smesno,ali kada ste vi bili bebe to je bilo zastrasujuce....;)

@tema - ja sam za to da se uvede titula "VIP member" - koja je jednaka Moderatorskoj,to jest moze lepljivu da postavi i cisti spam...Naravno to mora da se zasluzi,znaci otpisi 90% clanova foruma..:lol:

kakve veze ima to sto je neko njab i sto nekog uplasi film...
ja sam se ufonjao resident evila....sve jedan deo...

Ma daj bre!!To strasno!!!???Jedina scena koje sam se ja cimnuo je ona na pocetku kad mu prospe kafu:lol:
Sa tim filmskim ,,ostvarenjem" su upropastili jednu od najboljih igrica:roll:
Odgledajte Shrooms(moj omiljeni :lol: ),Dead Silence,Room 1408 pa da vidite sta su horori..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back