Kafana "Čađavi Gamer"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E sta mi se danas desilo u busu kad sam isao u skolu....
Na ulasku u Apatin zaustave panduri bus i jedan udje. kaze "Trazimo jednog momka" i zagleda se u mene. Dodje i zavuce ruku meni u kosu... a ja mu se izmaknem i pogledam ga u tripu "jesi ti fag?" LoL....a zapravo su trazili nekog lika koji pod kosom ima modricu......a on je sisao u Kupusini (selo izmedju Sombora i Apatina), i imao je srece......onda su me jos tamo ispitivali...... :roll:

A.C.A.B !!!

markoca:
E sta mi se danas desilo u busu kad sam isao u skolu....
Na ulasku u Apatin zaustave panduri bus i jedan udje. kaze "Trazimo jednog momka" i zagleda se u mene. Dodje i zavuce ruku meni u kosu... a ja mu se izmaknem i pogledam ga u tripu "jesi ti fag?" LoL....a zapravo su trazili nekog lika koji pod kosom ima modricu......a on je sisao u Kupusini (selo izmedju Sombora i Apatina), i imao je srece......onda su me jos tamo ispitivali...... :roll:

A.C.A.B !!!

Auuuuuuuuuuuuuuu.. stari, tar si se tako udesio da licis ne dao bog na kriminalca :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Bllade:

hehe, ma salim se.
vas i moj gild su alijansi, zahvaljujuci konjusaru i meni, mi smo se (konjusar i ja) znali i jedno vreme tako smarali whisperom i posle par dana reko da vidimo dal mozemo da spojimo nasa dva gilda, te ja juce kozu rodio dok sam uspeo da kontaktiram naseg lidera, a ovaj drzo na vezi vaseg, tako pola sata dok konacno ovi nisu uspostavili kontakt i zakljucili alijansu.
Kad ja posle cujem da si i ti tamo, spomenuse BALADE i ja se setih tebe pa sam ih pitao dal je to onaj bllade iz banja luke a oni rekose da da i onda povezah konce.
Samo da znas neki tamo nemaju bas lepo misljenje o krsti, kazu da smara.
Kazu i ja da smaram (sto se potpuno i slazem sa njima posto ih stalno spamujem namerno).
Isecak chata:
ONI: "Krstarica smara"
JA: "Zasto?"
ONI: "Pa zato sto ste ti i blade tamo"
JA: "Jeste, u pravu ste, blago vama"

i onda ih na kraju STRASNO SPAMUJEM :twisted:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back