Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ja sam hteo juče da te pitam na msn-u ... ali ništa od tebe ... i to kad sam otišao u grad ostavio sam uključen msn da bi me pitala ... i nista

ybg, morao sam .... vratiću ako je frka ;)

Poslednja izmena:
pa ja sam hteo juče da te pitam na msn-u ... ali ništa od tebe ... i to kad sam otišao u grad ostavio sam uključen msn da bi me pitala ... i nista

ybg, morao sam .... vratiću ako je frka ;)

haha... pa napisala sam ti danas tamo... ostao mi ukljuchen komp ne samo celu noc vec sve do danas dok sam doshla s posla... komirana sam bila od umora... sinoc sam legla u sve garderobi pored deteta u 8 i neshto i probudila se jutros u 7...:roll: srecom bez shminke...:rolleyes: spremila njoj doruchak i izletela iz gajbe opet na shljaku, a uopshte nisam registrovala upaljen komp...:mrgreen:
a za ovo, yb-ga, shto se mora nije teshko...:grin: hehe... zezam se bre... ostavi, neka...;)

odmori li se Helena.....imam utisak da radiš minimum 20 sati dnevno...ali
sobzirom da reče kako uživaš u svom poslu, predpostavljam da ti ne pada
teško..........:D:D:D:super:

hehe...ma ne bre nego sam preksinoc radila nocnu do 8 ujutru i onda produzila za bar... kad sam se vratila imala obaveza tako da sam u krevetu zavrshila kako gore vec navedoh uveche tek... i tako...:D
inache, deshava se i nakon smene (od 8 sati) koju odradim da moram do posla, ali, to mi ne prichinjava napor... obichno je u pitanju neshto shto mi ne oduzima mnogo vremena i ne zahteva neki trud, neshto...;)

hehe...ma ne bre nego sam preksinoc radila nocnu do 8 ujutru i onda produzila za bar... kad sam se vratila imala obaveza tako da sam u krevetu zavrshila kako gore vec navedoh uveche tek... i tako...:D
inache, deshava se i nakon smene (od 8 sati) koju odradim da moram do posla, ali, to mi ne prichinjava napor... obichno je u pitanju neshto shto mi ne oduzima mnogo vremena i ne zahteva neki trud, neshto...;)

hehehe....nešto ili neko....više mi liči na ovo drugo.....:D:D;);)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back