Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hahahahaaha... bash me nasmejao tvoj sms... usred voznje... ccc... terash me da napravim neku zayebanciju, pa bi posle bilo - jel sam ti reko, pokupice te neko na tom kruznom toku...:lol::P

:D:D........hahahah......jao što mi je to nešto poznato....ma nebi se javila na
telefon u vožnji nema šanse....odma oni plavi iskaču odnekud....neka hvala....:D:D:D:D:D:D;)

evo mi se ne spava, a i ne vozi, pa zujim ovde... mada razmishljam da pogledam neki film i tako...:)
ti?

:D...pravo da ti kažem oči ko šolje, goriva se slabo nešto sipa, nije zgoreg
malo zavrnuti slavine ponekad.......malo svrljam po temama, i eto filmović
me smoriše sve jedni isti...kako koji počne već znam kraj, nemam volje da
gledam po 5 puta....nešto mi mrtvo i ovde večeras, ili mi se samo čini....;);)

:D...pravo da ti kažem oči ko šolje, goriva se slabo nešto sipa, nije zgoreg
malo zavrnuti slavine ponekad.......malo svrljam po temama, i eto filmović
me smoriše sve jedni isti...kako koji počne već znam kraj, nemam volje da
gledam po 5 puta....nešto mi mrtvo i ovde večeras, ili mi se samo čini....;);)

ma ja u montriju kupila pre neki dan 3 komada i sinoc odgledala tek jedan... nisu neki verovatno chim su po 1,50 al shta ima veze...;) nego, izgleda da cu morati da trknem do posla, zovu me neshto... ocesh sa mnom?:lol: hehe... shalim se, mojne sad da se ljutish odma...;)

ma ja u montriju kupila pre neki dan 3 komada i sinoc odgledala tek jedan... nisu neki verovatno chim su po 1,50 al shta ima veze...;) nego, izgleda da cu morati da trknem do posla, zovu me neshto... ocesh sa mnom?:lol: hehe... shalim se, mojne sad da se ljutish odma...;)

hahahha........neću naravno (da se ljutim).......pa vala kakvi su da su za te parice
malo ubiješ vreme...super....naravno ako nije neko koji si gledala pa zaboravila, ili
neki horor....meni su oni totalna glupost i nikad to negledam...........:roll::roll:, ajde
onda ako moraš, što se mora nije teško.....pa ćao onda do sutra, tj., danas....:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back