Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas je bilo radno :D

I biće do 21. 21 je svetac. Crveno slovo. Ne zato što je se tada cg ,,rascjepila,, nego zato što je rođ. ženi mog brata :lol:
Tog dana se ne radi. :P

U noćas je bilo baš bzvz. ybg navikne se čovek na karneval, praznike i gužvu po gradu i onda ode noćas i ono ... duva vetar i nema nikoga u gradu. Bezveze :D

:Dde si bre ti... slabo nas posecujesh neshto u zadnje vreme... jel se kaze zadnje il poslednje?:lol:
kaže se poslednje. dolazim na 'krstu'', ali nemam šta da kažem, pa odem. :-|
a i razočarana sam nadrndanim cenama na obali mora.:mad: ono što je prošlog leta bilo 30 evra dnevno, sad je i do 50. ybote, ista stvar, godinu dana starija, a cene - nebu pod oblake.:roll:
idem ovog leta na adu, ako nešto ne izbunarim do kraja jula.(pošto do tada radim):mrgreen:

kaže se poslednje. dolazim na 'krstu'', ali nemam šta da kažem, pa odem. :-|
a i razočarana sam nadrndanim cenama na obali mora.:mad: ono što je prošlog leta bilo 30 evra dnevno, sad je i do 50. ybote, ista stvar, godinu dana starija, a cene - nebu pod oblake.:roll:
idem ovog leta na adu, ako nešto ne izbunarim do kraja jula.(pošto do tada radim):mrgreen:

e meni se ipak vishe svidja "zadnje"...:lol: ozbiljno, nekako mi to "poslednje" zvuchi kao da nakon njega nema vishe pa mi se zato ne dopada...:neutral: dakle, koristicu zadnje jer te ochekujem opet...;)
hm... pa proshlo leto je moja drugarica bila ovde sa sve familijom i placala 90 evra po danu apartman... njih 4-oro ili 5-oro je bilo... a cene, yb-ga, ovo je definitivno najskuplji grad u crnoj gori...:-|

Da :lol:

I nešto sam gledao što je pisalo u novinama. Najbogatiji grad u Evropi sa ovako malo stanovnika :lol:

:roll::roll:...to si čitao, a jesu li pisali koliko ima siromašnih u tom istom gradu? Koliko
ljudi bez krova nad glavom, koliko nezaposlenih....itd.....ovo nekoliko porodica koje
imaj, a i neka...nemam ja nista protiv što oni imaju daleko od toga...ali šta je sa
onim drugim većim delom stanovništva istog tog grada.......malo mi je muka do sve
te priče...i sigurno jeste najskuplji grad u bivsoj Jugi.........:cry::cry::cry:::mad::dontunderstand:

:roll::roll:...to si čitao, a jesu li pisali koliko ima siromašnih u tom istom gradu? Koliko
ljudi bez krova nad glavom, koliko nezaposlenih....itd.....ovo nekoliko porodica koje
imaj, a i neka...nemam ja nista protiv što oni imaju daleko od toga...ali šta je sa
onim drugim većim delom stanovništva istog tog grada.......malo mi je muka do sve
te priče...i sigurno jeste najskuplji grad u bivsoj Jugi.........:cry::cry::cry:::mad::dontunderstand:

:lol: pa zato to i jesam napisao :lol::lol::lol:

:lol: pa zato to i jesam napisao :lol::lol::lol:

:lol::lol:......onda se razumemo, potpuno...e stvarno mi je dosta toga, da
zbog par porodica koji neznaju šta će sa parama, svi spadamo u to i onda
su nam i cene takve kakve jesu. To je po onoj staroj ti jedeš meso, ja kupus
a svi u proseku jedemo sarmu...e pa neće biti.....sobzirom da znam situaciju
znam i to koliko naroda kupuje na recku u prodavnici, koliko ima po nekoliko
kredita da bi preživeli, obuli i obukli sebe i decu......jednostavno mi je muka
od tog lažnog bogatstva celog grada.....e da je bar tako pa to bi bilo Raj, ali
Raj ne postoji...bar u ovom žiovotu ovde na zemlji....možda ga nađemo negde
drugde.........uuuuuhhhhh.....ala sam razvezla.......pozdrav od mene...:D:D;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back