Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
joj........sta je vama.....
netju da dozvoljavam da me mjesate sa nekim tipom kojeg ja uopste ne znam....mislim samo sa foruma......
tako da ako mi ne vjerujete, ne morate da pricate o necemu sto nije istina!

Pozdrav!

ej ne znam sta sam vam ucinio te me zezate:cry::cry::cry:
pi svakakvih ljudi ima.......
ja sam se bash ponadao da se "upoznamo".....a vi ti nisi "taj" nego drugi....
ajde pozdrav!:cry::cry:

e sreco, nije ti ovo losha ideja, znash... pojavi se ovde josh sa kojim nikom i trazi da se upoznamo... onda cu lepo na onu temu na svashtari da napishem poznajem avetinju, plavookog, itd. itd. hehehehe... shta je koga briga shto je ispod svih tih nikova jedan te isti lik, bitno je da se druzenje s foruma shatro razradjuje u reali...:mrgreen:

e sreco, nije ti ovo losha ideja, znash... pojavi se ovde josh sa kojim nikom i trazi da se upoznamo... onda cu lepo na onu temu na svashtari da napishem poznajem avetinju, plavookog, itd. itd. hehehehe... shta je koga briga shto je ispod svih tih nikova jedan te isti lik, bitno je da se druzenje s foruma shatro razradjuje u reali...:mrgreen:

haha...pametnice....jes vala svi triče da se druže u reali...kako ne...pa da su svi
tako društveno aktivni u reali nebi sedeli na netu...nego bi se šetkali i uživali....:lol:

haha...pametnice....jes vala svi triče da se druže u reali...kako ne...pa da su svi
tako društveno aktivni u reali nebi sedeli na netu...nego bi se šetkali i uživali....:lol:

pa pogledaj malo po forumu koliko klanova ili ekipica samo ima... kako se lepo drze, vole i sl. ne znam shta je u pitanju, odnosno shta ih sprechava da se druze uzivo... mislim, ne verujem da svi pishu po forumu iskljuchivo u toku radnog vremena...:-|

pa pogledaj malo po forumu koliko klanova ili ekipica samo ima... kako se lepo drze, vole i sl. ne znam shta je u pitanju, odnosno shta ih sprechava da se druze uzivo... mislim, ne verujem da svi pishu po forumu iskljuchivo u toku radnog vremena...:-|

ja ne mogu da se druzim zato sto sam veoma daleko od njih, drazava dalje od mene,
i josh nisam punoljetan,
i prestani vishe da me ogovarash!

ja ne mogu da se druzim zato sto sam veoma daleko od njih, drazava dalje od mene,
i josh nisam punoljetan,
i prestani vishe da me ogovarash!

ajde neka ti bude...ali to da se druže u reali sto reče Helena33....pa lično ne
verujem....pola ih se folira....i svi su kao super, a garant u reali nebi proveli
ni 5 minuta zajedno.....mnogi žive za to da se predstave u drugačijem svetlu
nego sto zaista jesu u RL životu.........:(:(:neutral:

ajde neka ti bude...ali to da se druže u reali sto reče Helena33....pa lično ne
verujem....pola ih se folira....i svi su kao super, a garant u reali nebi proveli
ni 5 minuta zajedno.....mnogi žive za to da se predstave u drugačijem svetlu
nego sto zaista jesu u RL životu.........:(:(:neutral:

da... i ja verujem da je jedan od razloga izbegavanja susreta uzivo strah od razocharenja... samo ovde je moguce toliko dugo idealizovati druge ili sebe predstavljati u bilo kom svetlu bez shanse da neko, neshto, to pokvari...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back