Avetinja
Veoma poznat
- Poruka
- 13.891
hehe ... ma imam ja svoj ključ, ali je na tom mom ,,velikom,, privesku stoji mnogo ključeva ... od svake radnje, katanaca, ključevi od magacina tuto kompleto
... sve
jer radnici obično izgube ključeve od magacina, i isti dan i kopiju pa ne mogu da uđu. Ili ga jednostavno ponesu sa sobom kući
i ja sam to noćas dao jednom momku sto radi i stanuje kod nas da zatvori radnju, a ja sam otišao kod druga gde je i on trebao da dođe ... ali nije. A telefon je ostavio na prigušeno zvono. Ja moj ili izgasim ( što se dešava samo kad je prazna baterija ) ili mi stoji upaljen sa uključenim zvonom. Nikad ne gasim zvono.
šta sve napisah i osta˙živ
... svejer radnici obično izgube ključeve od magacina, i isti dan i kopiju pa ne mogu da uđu. Ili ga jednostavno ponesu sa sobom kući
i ja sam to noćas dao jednom momku sto radi i stanuje kod nas da zatvori radnju, a ja sam otišao kod druga gde je i on trebao da dođe ... ali nije. A telefon je ostavio na prigušeno zvono. Ja moj ili izgasim ( što se dešava samo kad je prazna baterija ) ili mi stoji upaljen sa uključenim zvonom. Nikad ne gasim zvono.
šta sve napisah i osta˙živ