Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hehe... ajde redom... ali iskreno, bash...:) nece mi smetati shto je javno pa chak i ako je negativno... ozbiljno... zanima me tvoj prvi utisak, kad si ushao... si odmah provalio da sam ja i shta si prvo pomislio?

Pa .. hm ... navikao sam na takvo upoznavanje ljudi, tako da mi nije uopste bila nikakva frka. Kažem ti, upoznao sam preko 20 ljudi preko foruma ;) Što ovde, što po sutomoru, tivtu, kotoru, novom sadu, smederevu, beogradu ... Znači, apsolutno bez ikakve frke.

Kad sam ušao prvo nisam znao jesi li to ti. Ono, mislio sam da izgledaš mnogo starije, a i neki momci su bili tu pa nisam te video ,,iz prve,, A i tvoja koleginica je skočila od tamo, pa sam mislio da je tvoja koleginica=ti ionako sam je već video i znam kako izgleda ali je ona tako iznenadno skočila od tamo kao da me je očekivala.

A pomislio nisam ništa. Nije mi prvi put da upoznajem ljude :lol:

blah, ovo sam napisao pre 10 minuta ali mi je pukla moja wireless mreza.
nastavak sutra ujutru :D laku noć

"mnogo starije"?! e, pa ovo je onda bash dobar kompliment (poshto si znao koliko imam godina)...:D:p shto se ne bi moglo reci za koleginicu poshto je ona mladja od mene 11 godina...:( a shto se tiche "prve pomisli" nisam ni mislila na neku frku od susreta vec ono "ok ili ne" odnosno "pozitivna ili negativna" makar na neku prvu loptu...
samo mi kazi (shto se ponashanja tiche) da li si me zamishljao ovakvom kakva jesam ili drugachijom?:)

Sigurno te nisam zamišljao takvu. Iskreno, očekivao sam neku gospođu koja neverovatno smara i hoće da mi priča o drugom svetskom ratu :lol: Mislim, nešto u tom fazonu :P

A sa tobom je bilo k`o da pričam sa malo zrelijom drugaricom od 18 godina :lol: :)

Ne, nisam mislio da je koleginica stara, nego sam prvo pomislio da je ona ti pošto je odjednom skočila, eeeeee evo ga ( i sad ja mislim da će reći Avetinja ) ali ona kaže evo ga onaj što je bio prošli put ili nešto u tom fazonu :D

neću. bojkotujem ''krstaricu''. javim se samo ovde vama....
onaj moron od psihologue-a je opet zaključao temu na pf beograd, jer ne može da podnese šta se ćaska na ''ćaskalištu'', a on ne može (ili ne ume) u tome da učestvuje.
dakle, neću da povećavam broj postova, kao nekad...ko ih šiša. ybote, kao da sam u kasarni...

shto ne pokushash da to izgladish sa psihom... ovim ne mislim da mu se neshto shlihtash sad, vec samo normalno razgovarash... mislim da je on neko sa kim se zaista moze prichati i da je to izmedju vas dvoje samo jedan nesporazum koji bez potrebe poprima sve vece razmere...

shto ne pokushash da to izgladish sa psihom... ovim ne mislim da mu se neshto shlihtash sad, vec samo normalno razgovarash... mislim da je on neko sa kim se zaista moze prichati i da je to izmedju vas dvoje samo jedan nesporazum koji bez potrebe poprima sve vece razmere...
kako da razgovaram sa ograničenim čovekom, koji je još i nepismen, a mene ispravlja o redoledu reči u rečenici...?
komentari su mu na temi ''volim beograd'' - baš volim beograd i mnogo mi se sviđa:lol:
mislim, kao da...
a to da napiše neko od nas, dobija opomenu za besmislen tekst.
ma, pusta priča, heleno. ne javljam se, sem ovde.:heart:
uostalom, šta ću tamo gde se ne osećam dobro, što reče gosin tab(ulator).

kako da razgovaram sa ograničenim čovekom, koji je još i nepismen, a mene ispravlja o redoledu reči u rečenici...?
komentari su mu na temi ''volim beograd'' - baš volim beograd i mnogo mi se sviđa:lol:
mislim, kao da...
a to da napiše neko od nas, dobija opomenu za besmislen tekst.
ma, pusta priča, heleno. ne javljam se, sem ovde.:heart:
uostalom, šta ću tamo gde se ne osećam dobro, što reče gosin tab(ulator).

pa upravo se o tome i radi... ti uopshte ne zelish da razgovarash sa njim a potrebno je samo malo dobre volje... ne znam mila... ja samo kazem kako bih ja postupila na tvom mestu... ne bih dozvolila da me nechija pismenost ili nepismenost sprechi u nastojanju da saznam u chemu je u stvari problem ili kako da ga reshim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back