Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ja mislim da jesu po tom pitanju različite od muškaraca....u stvari, različiti smo u svim pitanjima. potpuno smo različiti, jer smo različiti po polu. mislim da oni jesu jači od nas, a mi jesmo nežnije od njih....dakle,...

jao matora, shta da ti kazem... yb-ga ali ja nisam od stakla... dakle, to da su jachi od nas jesu, fizichki samo (a i tu ne svi ;)) a shto se drugih stvari tiche mislim da se zenska neznost ne ogleda u tome shto necemo raditi nocne smene ili uopshte raditi, i pozivanje na neznost ili to shto smo shatro slabiji pol smatram samo loshim izgovor za lenjost, nesposobnost i sl....

e, ja rekoh da smo različiti, a ne slabiji. a to da smo nežnije i da treba bar noću da se odmorimo, mislim da je to moje uverenje čvrsto kao lovćen. ko je lenj i nesposoban, ostaće to i noću, tako da...hm, da - citiram šakala, koji nas ignoriše.

to je sa druge strane zgrade od trokadera .... tj. iza sole mia :D

najveci u gradu ..... :mrgreen:

eee... mozesh te zelene da ubacish za sto stvari josh, vezanih za ovaj grad... ah soo... ne posecujem kozmetichara uopshte (kao savrshena sam pa nemam potrebe)... :twisted: shalim se ali ima istine... mislim, ne posecujem ih jer nemam problematichnu kozu, depilaciju sama radim a veshtachke nokte nemam vishe...;) znachi, nemam bash neku potrebu da odem tamo, iako planiram to da uradim... :)u sportskom znam da ima jer sam bila sa drugaricom kad je htela da se kvarca...(ja nisam smela poshto nemam poverenja u profesionalnost ljudi koji drze solariume ovde) :-? e sad, stvarno hocu da posetim jedan salon i zato sam ti rekla da mi poshaljesh fon...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back