Šakal
Elita
- Poruka
- 17.385
Hm...si ti normalna bre!?Ovaj put nisam ništa uradio...post je bio upućen ćaletovoj zameni a to tvoje 'ljubimče' nije ukapiralo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hehehe... a i ti se brzo primash sakal...Šakal:Hm...si ti normalna bre!?Ovaj put nisam ništa uradio...post je bio upućen ćaletovoj zameni a to tvoje 'ljubimče' nije ukapiralo...
matora63:mi ovde kazemo shic kad ocemo da je oteramo :-( , a pis kad hocemo da pridje...sad sve zavisi sta shakal hoce... ;-)
hm....m-da 8)
Ne, nije mac, mac već, hej mače, vidimo se večeras.HELENA33:jok bre matora... sakal, objasni joj kako se dozivaju mace... mac, mac... hehe...
Ma nemam ja šanse. Videla si da je njoj za oko zapalo Šakalovo oko.matora63:daaa, to za helenu....
Otkud ideja da sam fizičar?matora63:e, ti si na dobroj lokaciji...mojoj. ja sam fizicar. oklen si ti? a to za helenu i sakala...pa sta... pusti ljude, prolece je....
matora63:hahaha...ne znam, ali moja macka tako kapira... :wink: tacno zna kad joj kazem pis sta treba i kad joj kazem shic... :???: al to je tako retko, jer macke same odlaze i dolaze :razz: bas ih volim. mada je i moja macka matora, 7. marta ce da napuni 6 godina.
I ti ponekad dođeš ovde, "pod " skute lepe Helene, da se odmoriš i relaksiraš, pa opet juriš u nove bitke.Šakal:Hm...oldajmer vlasnik...pa ni kućni ljbimac nije bolji...ccccc....![]()