HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
mozda zbog malera i nije lose sto sam a?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema na cemu sreco... jel ti treba jos nesto?stnco:U redu. Hvala.
O da, jedno milion evra, tako za sitan trosak, i malo pameti (vazan je i redosled zelja).HELENA33:nema na cemu sreco... jel ti treba jos nesto?
Veceras nije zanimljivo na Forumu pa odoh i ja da ne bi sutra bilo ovako:Šakal:Hm...uvek se nađe nešto...
Vidim ja da moje cvece ni serenade nisu upalile. Ti i dalje Sakal pa Sakal.HELENA33:gde li mi je ovo sakal, sto ga nema?
de si stnco...stnco:Vidim ja da moje cvece ni serenade nisu upalile. Ti i dalje Sakal pa Sakal.Al' stacu ja jadan, takva mi je sudbina.
hahahahaha...stnco:Nema sad "de si stnco" gotovo je. Otkaza...(ovo ne smem da kazem jer znam da si "prgava"). Zanemarila .......(ni ovo ne smem da kazem jer ce da te iznervira). Prelju...(ne stnco, ne to, to ce tek da je naljuti). Uh bre, pa sta smem. A, setio sam se: "cao, nema vise".
vazi sreco... zelim ti da se lepo provedes...stnco:Zao mi je sto ne mogu vise da caskam sa tobom. Sutra idem na snezno-sportske aktivnosti pa moram dobro da odmorim. Poz.