Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi koristimo termoizolaciju kuće, lane smo kupili 8 metara drva i plus imamo ostatak od pretprošle godine, i evo gledam ukupno smo potrošili najmanje 5-6 metara i ima još ostatak, staviš nekoliko drva i ceo dan toplo. Vodimo računa o struji, kada je jeftina uključujemo a na skupu isključujemo.
0_42c0c_894ae822_L

A taj sistem jeftina - skupa i to radim redovno a racuni veliki .Imam kamin pec u dnevnom boravku .
Nije to pec to je ala - mala .
Kad izadjem iz kuce napinim je do vrha a ako se malo vise zadrzim nadjem samo zar i pepeo .
Kuca je od kamena debeli zidovi izolacija svih otvora solidna .Kad ne lozim napolju je toplije nego u kuci .
Zato ja zimi hvalim ljeto - a ljeti zimu opet iz nekog razloga uvijek ga nadjem .

0_42c0c_894ae822_L

A taj sistem jeftina - skupa i to radim redovno a racuni veliki .Imam kamin pec u dnevnom boravku .
Nije to pec to je ala - mala .
Kad izadjem iz kuce napinim je do vrha a ako se malo vise zadrzim nadjem samo zar i pepeo .
Kuca je od kamena debeli zidovi izolacija svih otvora solidna .Kad ne lozim napolju je toplije nego u kuci .
Zato ja zimi hvalim ljeto - a ljeti zimu opet iz nekog razloga uvijek ga nadjem .

Za kamin su ovoliki troškovi drveta? :eek:
Imate li vi u dimnjak otvor/zatvor da ne razgori drvo za čas?
Kuća od kamena, to je :super: ali u ovo vreme soba hladnija nego napolju?
attachment.php

Mi nemamo klimu uređaj i ne treba nam, termoizolacija leti nas drži svežim i hladnim, zimi drži toplije.

- - - - - - - - - -

Dobro veče Arebis, Duškica i ostali koji stižu :zag:

vitamini-i-lepota.jpg

Cijelo popodne lezim zedna sam ,boli me grlo ne mogu da gutam nemam apetit gadi mi se na hranu .
Samo tamanim pomorandze i cajeve .Pijem Rhinostop tablete i poslije dvije mi je bolje .
Bar me na boli grlo .Sva sam kilava .Molim Boga da ovo nije gripa nego samo prehlada .
Cekam Novakov mec i gledam Jelenu Jankovic koja me nervira .Samo sam virnula da vam se javim i idem da legnem .
Sve vas pozdravljam i zelim da se cuvate prehlade ...

Добро јутро свима. :)

Душка да што пре оздравиш, мало лимуна, прополиса, чај од кима.

Велики поздрав друштванцу и пријатан дан.

amazing_nature_photography.jpg

arebis 777- evo konacno otvorih Krstaricu .vec duze vucem neku gadnu prahladu ako mi vjerujes dojadila mi je .
Ni sad nisam skroz zdrava .Nasa medicina i ona domaca ne pomazu .Kazu neki virus .Bila sam par dana kod mame na moru .
Teza mi je ispala ona no prehlada .Juce dosla djeca za mene .Mama pusta nam je kuca bez tebe .A u kuci se ne savijaju .
Elem rade elem setaju .Samo neka su mi zdravi .Ljudi moji zdravlje je nesto najsvetije .
Pozdravljm sve moje goste PDF-ma i Kafanice BONACA .

komplement.jpg

arebis 777- evo konacno otvorih Krstaricu .vec duze vucem neku gadnu prahladu ako mi vjerujes dojadila mi je .
Ni sad nisam skroz zdrava .Nasa medicina i ona domaca ne pomazu .Kazu neki virus .Bila sam par dana kod mame na moru .
Teza mi je ispala ona no prehlada .Juce dosla djeca za mene .Mama pusta nam je kuca bez tebe .A u kuci se ne savijaju .
Elem rade elem setaju .Samo neka su mi zdravi .Ljudi moji zdravlje je nesto najsvetije .
Pozdravljm sve moje goste PDF-ma i Kafanice BONACA .

komplement.jpg

Добро дошла Душкице, пуно њих се жали на прехладу, а и време баш погодује томе.
Надам се да ће ти ипак бити боље уз воћне витамине, мора да прође.
Нађи времена за себе и за опуштање, уз добру књигу, чајић или музику.

Велики поздрав свима.

1239704448185_f.jpg

Dobro veče svima! :zag:

Evo donosim vam u goste moj osmeh i Duškici da malo oživne nekom posebnom energijom! :zag:

Arebisi takođe šaljem topli pozdrav. Vas dve ste najaktivnije i doprinele ste svežem oporavku pdf-a!

Kome treba moj pozdrav neka me pozove
. :D ;)

Zdravo druze moj .skura58...
Evo iz kuce ne izlazim ova me gripa smorila ,pregazila .
Tijelo me boli od lezanja .
Djeca se uplasila za mene htjeli su nda me smjeste u bolnocu jedva sam se spasila i te napasti .
Kako rade po cijeli dan svercovala sam se a lezala odprilike do kad ce da pocnu da dolaze .
Zeljna sam setnje ali ovaj sjever mi ne da .Ove godine mi nisu dosle laste .
Sad sam se sjetila i zasto .Kuce je po cijeli dan tik ispod njihovog gnijezda .
Imam Pekinezera -Tibetanskog porijekla ...Evo 4 mjeseca i vezala sam se za njega .

Zdravo druze moj .skura58...
Evo iz kuce ne izlazim ova me gripa smorila ,pregazila .
Tijelo me boli od lezanja .
Djeca se uplasila za mene htjeli su nda me smjeste u bolnocu jedva sam se spasila i te napasti .
Kako rade po cijeli dan svercovala sam se a lezala odprilike do kad ce da pocnu da dolaze .
Zeljna sam setnje ali ovaj sjever mi ne da .Ove godine mi nisu dosle laste .
Sad sam se sjetila i zasto .Kuce je po cijeli dan tik ispod njihovog gnijezda .
Imam Pekinezera -Tibetanskog porijekla ...Evo 4 mjeseca i vezala sam se za njega .

Želim Ti brzo ozdravljenje
Za kuče da častiš kafu.
Samo da ti kažem, ti mali kučići
su izuzetno razmaženi i ljubomorni
Nadam se da nije od onih što iz potaje
'oće da ujedu za nogu.

A za bolnicu, toliko imam "ležanja" da mi je
muka i od bolničkih mirisa, ali...

Najpametnije je odležati malo tamo,
jer te prate po ceo dan, i sigurno ćeš se
mnogo brže izlečiti nego kući.

- - - - - - - - - -

Пријатан дан свима, пуно позитивне енергије и лепих мисли. :)

romantic_time_for_coffee_321349.jpg

Hvala Ti najlepše.
Bog Ti dao šta Ti mislim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back