Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uvazava se,samo nemoj da se bash cesto desava....i katance malo zaboravi....A sta je sa starom ekipom?Ima li prezivelih posle "velikog spremanja"na forumu??Pozdrav za sve,pa dodjite da se druzimo ...!
friendstv-1.jpg

newerna_beba:
pa vi se srbi ne mozete nidje drugo okupit bez na ovom podforumu.....?:shock: :roll:

i naravno da sam 'apoliticna' zato sam i postala moderator ovdje....
ПРВО: Модератор би морао бити писмен.
Писмен би знао да се ни Срби ни Црногорци, ни остали, не могу КУПИТ, јер нису роба нити је овај подфорум пијаца, већ се могу ОКУПИТИ на овом подфоруму!!!

ДРУГО: Модератор би морао бити свестран.
Како ће модератор који је аполитичан контролисати и одвајати политичке од оних тема које то нису, једино уз помоћ пасуља.

ТРЕЋЕ: Зна ли неко како се постаје модератор? Чланством у некој партији можда?

newerna_beba:
znas kako....

1. .....
2. postoji podforum politika i tamo je bistri,odje neces bar dok sam ja tu....
3. na ovo ti ne mogu odgvoriti....
Нећу, јадо-мрчо (ја мислим да си ти мушко), ни "ође", ни "онђе"...нарочито не стобом. А "виђи", шта то пронађе у мојој поруци везано за политику ? Заиста си аполитичан, а то то значи одсуство сваког знања о политици.
ЧЕТВРТО: Модератор би заиста морао говорити (ПИСАТИ) језиком којим говори већина људи у Црној Гори, а не оним којим се споразумијевају сељаци у неколико села око катунске нахије, и полусвијет. У противном, огромној већини грађана Црне Горе требаће преводилац да би разумјели свог модератора, као и бројним црногорцима ван ЦГ. Модераторе - угледај се на Мила или Филипа, они заиста говоре чисто, перфектним књижевним језиком (њих помињем зато што их можеш често чути јавно - али никада нису изговорили - "ООЂЕ").

newerna_beba musko......

hahahahahahhaahhahahahaha....

imas smisla za humor.... ponekad.... ahahahahhaha....

pisacu i govoricu onako kako ja ocu,tako mi se svidja,vazno da tebi ne treba 'prevodilac',za druge se ne brini....:roll:

newerna_beba:
newerna_beba musko......

hahahahahahhaahhahahahaha....

imas smisla za humor.... ponekad.... ahahahahhaha....

pisacu i govoricu onako kako ja ocu,tako mi se svidja,vazno da tebi ne treba 'prevodilac',za druge se ne brini....:roll:
Добро "бебо", наравно, шалио сам се у вези пола.
Овај подфорум нисам посетио скоро 4 или 5 месеци, понајвише зато што није имало модератора те је било свега...а највише глупости.
Модератор ипак не може да пише како се њему свиђа. Па ти треба да успоставиш ред, а како ако код себе имаш језички "неред". Модератор мора да поштује и друге и себе, да би га поштовали. Размисли.

advivo@ptt.yu:
Овај подфорум нисам посетио скоро 4 или 5 месеци, понајвише зато што није имало модератора те је било свега...а највише глупости.

Tacno,ako se uzme u obzir da su izbrisane neke poruke,pa nema tragova.....dobrodosli! ;-)

advivo@ptt.yu:
Модератор ипак не може да пише како се њему свиђа. Па ти треба да успоставиш ред, а како ако код себе имаш језички "неред". Модератор мора да поштује и друге и себе, да би га поштовали. Размисли.
ja postujem svakoga.... Moderator sam prihvatila da postanem samo zbog ovih pisanih gluposti,a onda sam i iz podgorice i nisam vise mogla da trpim one koji se prepucavaju samo o politici i upropastise podforum....
Jezik je moj,takav kakav je,ja sad ovdje da izigravam nesto sto nisam necu....

i jos ovo... prihvatam da svako ima svoje politicko opredeljenje,imam ga i ja,ali nema potrebe javno da ga iskazujem i svadjam se sa drugim ljudima zbog toga.... To je moje misljenje i trazim da se postuje,isto kao sto ja postujem misljenja ostalih ljudi....
Tako da vas molim da pricamo o nekim ljepsim i vedrijim temama,a ne o otcjepljivanju drzava,srbima,crnogorcima,albancima i ostalim glupostima....

newerna_beba:
ja postujem svakoga.... Moderator sam prihvatila da postanem samo zbog ovih pisanih gluposti,a onda sam i iz podgorice i nisam vise mogla da trpim one koji se prepucavaju samo o politici i upropastise podforum....
Jezik je moj,takav kakav je,ja sad ovdje da izigravam nesto sto nisam necu....

i jos ovo... prihvatam da svako ima svoje politicko opredeljenje,imam ga i ja,ali nema potrebe javno da ga iskazujem i svadjam se sa drugim ljudima zbog toga.... To je moje misljenje i trazim da se postuje,isto kao sto ja postujem misljenja ostalih ljudi....
Tako da vas molim da pricamo o nekim ljepsim i vedrijim temama,a ne o otcjepljivanju drzava,srbima,crnogorcima,albancima i ostalim glupostima....
Драга модераторко, изненадила си ме - позитивно. Зато што си, између осталог, поправила језик - знао сам да можеш.
Ово на крају ти није било сјајно: "....и осталим глупостима". Пази се, бановаћу те.
Поздрав.

Bebo,sta ti je ovo trebalo ako nije placena funkcija,a koliko znam da je volonterski....ja ti nista nebih za dz......brzo tipkas ova slovca,ali izvini,upotrebi nekada i veliko slovo,cisto da se bolje razumemo! :-D

twigy:
Bebo,sta ti je ovo trebalo ako nije placena funkcija,a koliko znam da je volonterski....ja ti nista nebih za dz......brzo tipkas ova slovca,ali izvini,upotrebi nekada i veliko slovo,cisto da se bolje razumemo! :-D
Можда је добила задатак да закључа овај подфорум, јер се свео на три теме.

Mislim se nesto:pa zasto nisu izbrisane teme koje su zakljucane,ako vec ne odgovaraju ovom forumu?Gde su bili moderatori ranije pa da upozore na eventualne nepravilnosti?Mada nemogu sada da bistrim o tome,pogotovo na MNE forumu,spava mi se...laku noc!

newerna_beba:
pa vi se srbi ne mozete nidje drugo okupit bez na ovom podforumu.....?:shock: :roll:

i naravno da sam 'apoliticna' zato sam i postala moderator ovdje....
"Mi" se SRBI mozemo okupljati gde god to pozelimo, ali jedino ne mozemo na ovom podforumu, novokomponovani "Crnogorci" nam to ne dozvoljavaju...

iskander:
Eeee jadnice...imas li decka?
Ti si izgleda komsija,ja sam prva desno,preko nadvoznjaka....batali svadju...
@Moderatorka
Malo vise demokratije za nas goste molim....inace idosmo,pa neces imati za cime da brises,jer sada ovde malo ko pise....zato se spusti malo na zemlju citaj po malo nesto za skolu,a ovde povremeno navrati,samo onako ..... ;-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back