Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
twigy:
lbspics062-1.jpg
dobra ova mala crna(smedja sto li je) moj tip, opalio bi je

twigy:
Bice da je slaba konekcija????Mislim jedna od mogucih opcija!A verovatno nema ADSL iili SBB...

Da da biće da je to u pitanju :shock: :lol: :lol: Nisam gledala kada je dolazio, možda je video gužvu pa se povukao, možda dođe kasnije da proveri da li se rezervni sastav ovih ribica razišao...Ali ne zaboravi on je ozbiljan i ne pada na provokacije :-? :lol: :lol:

Lucca:

Da da biće da je to u pitanju :shock: :lol: :lol: Nisam gledala kada je dolazio, možda je video gužvu pa se povukao, možda dođe kasnije da proveri da li se rezervni sastav ovih ribica razišao...Ali ne zaboravi on je ozbiljan i ne pada na provokacije :-? :lol: :lol:
Ozbiljan,samo o politici kada caska,diplomata...znam :grin:

twigy:
Sad ce advivo sigurno da se naljuti kada mu" radimo iza ledja" ali ja volim da podsetim da su svi oni gosti kod mene...
A labo...hm....josh ga nisam skuzila,vise se sepuri.... ;-)

Delim mišljenje, mogu da zamislim kako će da reaguje, što smo mu radile iza leđa...Labu nisi skužila, pa on ti je kao pandorina kutija, neda se...ko zna zašto je to dobro...

twigy:
Sad ce advivo sigurno da se naljuti kada mu" radimo iza ledja" ali ja volim da podsetim da su svi oni gosti kod mene...
A labo...hm....josh ga nisam skuzila,vise se sepuri.... ;-)
Lucca:
Delim mišljenje, mogu da zamislim kako će da reaguje, što smo mu radile iza leđa...Labu nisi skužila, pa on ti je kao pandorina kutija, neda se...ko zna zašto je to dobro...
E moje zene i djevojke, otidjite malo do grada sjasite malo s kompujtera ovako ko ja, malo "pravih" zena nije na odmet dok vas cekam da se spustite do mora da radimo svakakve neke lijepe stvari...Pozz..
I koga sta (kuzis) akuzativ- laba ne labu, nije mi nik laba, kuzis??

Ja bih ovo nazvala : DOBILE MEC BEZ BORBE! :grin: Sta kazes Lucca! :shock: A ti LABO bi li imao snage da seces po gradu ,da si plivao danas ,i bio u vodi 4-5 sati? :?: Sve ja stvar licnog izbora, zar ne ? 8-)

twigy:
Ja bih ovo nazvala : DOBILE MEC BEZ BORBE! :grin: Sta kazes Lucca! :shock: A ti LABO bi li imao snage da seces po gradu ,da si plivao danas ,i bio u vodi 4-5 sati? :?: Sve ja stvar licnog izbora, zar ne ? 8-)

Šta da ti kažem, naravno...sam ti rekla da će da dođu kasnije, ali mi smo tu i citav rezervni sastav

labo:
zenska danas sam radio ispit 5 sati -matematiku, sinoc sam ponavljao do kasno i spavao 2 sata, i naravno sve je stvar izbora, iako se raspadam izabro sam da izadjem

Od oktobra do sada sam dala 13 ispita prosek 9,65 i radim ...u kući nisam od 08h do 20:30, zar misliš da želim da izađem, željna sam kućeeeeeeeeeeeeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back