Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
À kakve to veze ima sa osporavanjem tvog komentara? Mislim, lepo si rekla da chovek treba da ide tamo gde voli i gde mu je dobro a on zèleci to da pobije pominje tatinu udaju...:confused:

...pa valjda je hteo da kaze, kako je i krvnom vezom vezan za taj kraj, pa kao vise voli,
ja nisam bila nikad, ali sad jesam i bas me nervira kad krenu da pljuju po bd kao da ih
neko motkom tera da dolaze, i kao da bi ista propala bez njih, bzvz...

kad sam pomenuo oca, koji je iz budve i koji se udao u ns, rekao sam da ne pricam o drugima, nego pricam o svojima sa svim pravom !
budva je jos daleko od turisticke metropole i to je fakat.
najvise mi smeta ta necistoca koja se maoze lako resiti, ali .......
stomacni grip sam licno video kako kod svoje dece tako i kod prijatelja , skoro svake godine !
veceras nisam dao ni jedno svoje misljenje, nego sam samo nabrajao gole cinjenice.

...pa valjda je hteo da kaze, kako je i krvnom vezom vezan za taj kraj, pa kao vise voli,
ja nisam bila nikad, ali sad jesam i bas me nervira kad krenu da pljuju po bd kao da ih

ja nisam turista i niko me ne tera da dolazim, ja sam svoj na svome, pa zato imam pravo da kazem svoje vidjenje !

Ne, ja mislim da se posluzio primerom oca za pobijanje tvoje tvrdnje a ne sopstvenim... Po meni to je neshto otprilike tipa "mom ocu je u budvi dobro i on je voli ali je u otishao U n.s. da zivi Jer se tamo udao"...:neutral:

- - - - - - - - - -

kad sam pomenuo oca, koji je iz budve i koji se udao u ns, rekao sam da ne pricam o drugima, nego pricam o svojima sa svim pravom !
budva je jos daleko od turisticke metropole i to je fakat.
najvise mi smeta ta necistoca koja se maoze lako resiti, ali .......
stomacni grip sam licno video kako kod svoje dece tako i kod prijatelja , skoro svake godine !
veceras nisam dao ni jedno svoje misljenje, nego sam samo nabrajao gole cinjenice.

:zag:

- - - - - - - - - -

Buuuuuu a dje si ti. Nema te 100 godina?

:zag:

jedna od cinjenica je i da budva ima problem sa kanalizacijom, kao i sa atmosferskom vodom.
na kanalizacionu mrezu zgrada ispod obilaznice su prikljucene sve zgrade iznad obilaznice i propusna moc cevi je nedovoljna da kada padne malo veca kisa prihvati svu vodu.
tadA CELA BUDVA PLIVA I SVI SMO SVEDOCI TOGA

Buuuuuu a dje si ti. Nema te 100 godina?

Hehe, gde si bre ti, si dobro?:)

- - - - - - - - - -

jedna od cinjenica je i da budva ima problem sa kanalizacijom, kao i sa atmosferskom vodom.
na kanalizacionu mrezu zgrada ispod obilaznice su prikljucene sve zgrade iznad obilaznice i propusna moc cevi je nedovoljna da kada padne malo veca kisa prihvati svu vodu.
tadA CELA BUDVA PLIVA I SVI SMO SVEDOCI TOGA

Nemo se nervirash bre...:)

Ma dosta dobro. malo ostario ali gura. Sto ima kod tebe? radis li jos uvijek na starom mjestu ili....?
Kako dijete?

E, ja vec dugo nisam dole... Dobro je... I tvoje su sad velike?

- - - - - - - - - -

..joj ljudi, nisam ja bas ovih dana za nadgornjavanje ko je kriv, ko u pravu, a ko ne....

..ajd' druzite se lepo, pa se kuckamo kad budem bolje volje:cao:

Hehe, kakve veze ima ko je...;)

...nekom i nekad ima, a ja sam totalno u autu pa nisam nesto spremna za te price...

Dita bre, opusti se, ne treba valjda da te ja uchim da je ovo samo forum...:)

- - - - - - - - - -

:lol: Obaveze. Stalno nesto ... ma sto znam. Vise ne znam ni koliko godina imam ali bez zezanja!

S obzirom n'a to koliko ih imamo i bolje da n'a njih ne obracamo paznju...:mrgreen:

...ne naravno, ali kad nisam ni za samu sebe, onda kako da pisem opusteno, ne umem ti ja to dan danas:heart:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

S obzirom n'a to koliko ih imamo i bolje da n'a njih ne obracamo paznju...:mrgreen:

...pa jos samo mi fali da i njih brojim, pa da se skroz ubedacim..ajd' koga briga za godine:mrgreen:

Ovde mogu da gundjam, moja je tema... Ne mogu sébi da objasnim kakav to utisak moji postovi ostavljaju n'a druge kad redovno "zakucam" temu gde pishem... Dita, ti kao mod bi mogla ovo da mi pojasnish... O chemu se radi?:confused:

- - - - - - - - - -

Il da pitam taba, mozda je neka zavera u pitanju...:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back