Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Red bi bio da se upisem u kafanu :-) mislim stvarno :-)

Vala da znas i ja navratih i ispunih svoj red...
Pocastite se .
prsut-kako-se-pravilno-suse-dalmatinski-sampioni-504x335-20080517-20101019005450-85531.jpg

Rashladite.
kokteli.jpg

Zanima me sa koliko "minimalno" eura je moguce doci na CG primorje iz Beograda ili Novog Sada? Kao prvo.
Kao drugo me interesuje, +jedno nocenje recimo u privatnom smestaju u Budvi. Hvala unapred.

Poslednja izmena:
...i manje ti treba za jedan dan, imas puno restorana gde je komplet rucak oko 3,50e....a dorucak i vecera pekara i eto....

..a sta ces da nadjes za taj jedan dan, ne znam, ti kad platis prenociste, moras da napustis sobu sutra dan do 12h, negde cak i do 10h....
..da moram da trazim smestaj ja bih to odmah istog dana resila....

Recimo da krenem autobusom uvece, ujutro sam tamo, nadjem odma smestaj za tu jednu noc, i toga istog dana nadjem da sutra imam malo slobodnog vremena ako me razumes sta hocu da kazem :-)
26e rekoh ti autobus +?
Jeste najskuplja, ali centar je primorja cg, mada ne mora da bude :-)

Recimo da krenem autobusom uvece, ujutro sam tamo, nadjem odma smestaj za tu jednu noc, i toga istog dana nadjem da sutra imam malo slobodnog vremena ako me razumes sta hocu da kazem :-)
26e rekoh ti autobus +?
Jeste najskuplja, ali centar je primorja cg, mada ne mora da bude :-)

...ne, ne razumem, zasto vec kad trazis ne nadjes odmah za vreme koje planiras da budes tu, nije mi jasno da neko trazi sobu, plati da prespava, i sutra fakticki cim ustane
mora da je napusti....meni je to licno bzvz totalno....

...bila je karta 26e, zovi stanicu pa se raspitaj, sve mi se cini da bi ti da i to neko odradi za tebe....

Rekoh da ne mora da bude Budva, moze i Herceg Novi ili Sutomore. Ne idem ja na more da se kupam, nego idem na more...:-) pa zato mi treba samo jedno prenociste, verujem vec i siguran sam da cu pronaci smestaj hranu i pice. Na granici kazu moze se uci i sa licnom kartom bez pasosa?

Podgorica me uvjek asocira na jednu ulicu u njoj, ne znam kako se zove al znam kako izgleda, kruzni je tok, ima neka kapela ili sta li je i crna je, sirok put, sa jedne je strane planina sa druge nije, neka je zgrada visoka, kada se prodje taj put valjda se automatcski izlazi iz Podgorice, a na ulasku vidi se odma taj kruzni tok, i ta ulica sta li je bulevar neki valjda sam dobro objasnio :-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back