Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
00053-1.jpg
...:D

sličice obavezno:mrgreen:kad naučim..jednom...
...bilo super, mnogo su slatka dječica,,,ovi Anjini su baš uvježbali tačku i dobili veeeliki aplauz...a Anja vodi k'o prava...a i za glavu je veća od svih...bili su u crvene majice i teget suknjice, muškarčići teget prsluke...ma, kao bombonice...
crkle smo...al' bilo super
poslije toga u stari komšiluk...grad pun krcat...a većina polugola...meni naveče nije baš tako toplo...i neka baš prijatna atmosfera, što se odavno nije u gradu osjetila...evo sad veliki divljaju, bio i vatromet...

...hehe srce slatko ona raste...nadvisila svoje vršnjake..a vala ima i na koga...:lol:

...za ovako lep izveštaj bi ti dala bonu, al kažu ne može do sutra ništa...:confused:

...čim dođu na more svi se razgolite..valjda ima nešto u ubeđenju da im mora
odmah biti toplije...ko će ga znati...:confused:

Mi smo bili braća cigani :lol:

Samo se nismo nigde prijavljivali ... nije to za nas :lol:

Do 12 i nešto smo bili na trgu, posle je ekipa otišla u vidikovac, a ja kući na tuširanje i presvlačenje ... zahladnilo a ja polugo bio...
Pa sam im se pridružio i tamo cugali do 2 ipo ... posle svi oće kući ... ne znaju ljudi za provod ... a ja i kum koji je toliko popiJo da je sve video duplo, pravac trokadero :lol:
I evo tek sad nazad ... noge su mi opale ... i biće po koja slika ...

I kulirao sam alkohol maximalno ... malo zbog vožnje, a malo onako .... nekako mi lepše kad nisam mrtav pijan ... a i to što sam pio bilo je jeger+kola, a od toga nikako ne mogu da se napijem :)

I tako ... sličice u ponedeljak ... ili pre ako nađem čitač kartica :)

komšija, baš mi drago što ti bilo dobro...i treba..
..afro, gdje si se ti nadigla jutros...
...mi sutra na sunčanje...mogli smo i danas, slobodno, nego odavde nemam pravu sliku vremena, mislim iz stana...pa smo mlatile do Ričardove danas...Anči dobila sandale, srebrne, pa je glavna riba...kupila joj majka...na pisanje, normalno...

..hehe...pa ne mogu da spavam zamisli čuda..budim se ko veštica...ustala sam
ja i puno ranije nego što sam se javila...nego me bilo blam da se upisujem ko
neka veštičara od zore.....:lol:
...ako neka mala šmizla da bude u trendu nego kako...a već se ide na plažu
uveliko...a moga sam i ja juče..nego se nisam baš pripremila za te situacije...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back