Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
fala lepo na poklonu.... ali ja sam ovde deda mraz i jos nisam otvorio vrecu sta sve u njoj imam.... :lol:

nema dacho lafchine...otiso niz jeloubrikroud....ostoo samo ovaj smezurani starac drktavih ruku i bistrog pogleda :zcepanje:

Čim si ostao znači da si ipak lafčina, starče. :)

Pogrešan sam ti video klip poklonio, ima i drugi za ovu pesmu, u kome se vidi sve što je potrebno. Komandant divizije ostaje poslednji, na začelju kolona, iza boraca, ranjenika, izbeglog naroda, kada neprijatelj napada s leđa on ostaje u zaštitnici, ne gura se napred. Lafčina.

Dobar dan inače ...

Zvanično sam završio srednju školu :P

Pošto sam malo išao vanredno ... s početka druge godine nisam išao 2 meseca u školu zbog udesa, a iskreno nešto mi se i nije sviđalo :mrgreen: pa sam preskočio ispite jedne godine, i evo tek ove završio sve :)

Dobar dan inače ...

Zvanično sam završio srednju školu :P

Pošto sam malo išao vanredno ... s početka druge godine nisam išao 2 meseca u školu zbog udesa, a iskreno nešto mi se i nije sviđalo :mrgreen: pa sam preskočio ispite jedne godine, i evo tek ove završio sve :)

....pa da čestitamo onda....:klap::klap:.....:vatromet:

....i šta ćeš sad....ostati na tome..ili ćeš iduće godine biti brucoš na nekom faxu...:think:

Lepe su vam pesmice. Mora se priznati. Tugaljive, ali lepe. :)

Jeco, misliš da sam se razočarao? Kod mene je to trajno stanje. :D
Morao bi da počnem onako po pijačarski, tante za tante, samo i tu dolazi do nesuglasica. Kad tražiš nadogradnju, nude ti temelje, dok se ne sruše i oni :rumenko:, a kad ti je stalo isključivo do temelja i ničeg više, uslove te nadogradnjom. Baksuz. :zcepanje:

Moje pesme nisu tako lepe kao vaše.

Lepe su vam pesmice. Mora se priznati. Tugaljive, ali lepe. :)

Jeco, misliš da sam se razočarao? Kod mene je to trajno stanje. :D
Morao bi da počnem onako po pijačarski, tante za tante, samo i tu dolazi do nesuglasica. Kad tražiš nadogradnju, nude ti temelje, dok se ne sruše i oni :rumenko:, a kad ti je stalo isključivo do temelja i ničeg više, uslove te nadogradnjom. Baksuz. :zcepanje:

Moje pesme nisu tako lepe kao vaše.

Tim gore ako je trajno stanje...

Loš tajming... preforsiraćeš se, čoveče... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back