Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije isto ... nikako :)
Možda je AVG ok za obične kompjutere... ali nama je vrednost servera i programa par hiljada eur ... ne isplati se rizikovati za sitne pare :)

A da ne spominjem ako bi se izgubilo odjednom sve to .... pu pu pu daleko bilo ...

Nama je sva evidencija tu ... i fakture, i kalkulacije i carine i knjigovodstvo i plate i veleporadaja ... sve :)

Samo baza ima preko 400 mb ... pa sad ti vidi kad bi uspela da iskucaš slova toliko :)

....zar misliš da mi imamo manje...eeeehhh...i da bi rizikovali sve to što ti pričaš,
da nije proverena verzija....sve što se radi snimiš na Zip, skineš na fleš i miran si...:)
....upućena sam ja što se toga tiče, ali ako vi mislite da vam je tako sigurnije, sretno,
vam bilo...ovo kažem najiskrenije:)
....nakucala sam se slova, nije mi to nepoznanica....

...da ne bude, da sam zaboravila.....:)
....dobro veče:):):)

....zar misliš da mi imamo manje...eeeehhh...i da bi rizikovali sve to što ti pričaš,
da nije proverena verzija....sve što se radi snimiš na Zip, skineš na fleš i miran si...:)
....upućena sam ja što se toga tiče, ali ako vi mislite da vam je tako sigurnije, sretno,
vam bilo...ovo kažem najiskrenije:)
....nakucala sam se slova, nije mi to nepoznanica....

...da ne bude, da sam zaboravila.....:)
....dobro veče:):):)

Dobro veče :)

Ne moram ja na fleš da pravim bekap, fleškica se lako izgubi :)

Server sam u sebi ima ugrađen još jedan isti hard disk koji radi u mirror modu, tj. uvek imam identičnu kopiju svega toga na drugom hard disku, koji nije sistemski :)

I svaki dan šalje bekap preko mreže na još par računara u mreži :)

Ne kažem ja da je AVG loš... imao sam ga na starom laptopu ... ali ipak kroz njega se desi da prođu neke stvari ;)

Mada, ako ćemo iskreno, za naše potrebe ovuda, ili uopšteno kod nas ovde po CG, jači AV nije uopšte potreban ... ako ne ulaziš na neke "nepotrebne" sajtove, ili kažeš radnicima "na internetu, možeš da posećuješ te i te sajtove ili uopšte ne možeš nijedne i gotovo " :)

A sigurno se neće nijedan "haker" nasloniti na nas i ove naše male firme :)

hladno? :zimag: sinoć palo malo snega u beogradu, pa je taman lepo...uživajate na moru, bre.

...lepa sličica Pričalice....:)
...kako bre...da uživamo kad je led jutros bio...hladno, i eto ja recimo nemam
nikakvu adekvatnu garderobu za toliku hladnoću....ma smrzla sam se skroz,
još na poslu nešto duva sa svih strana...i tako jedva dočekah da dođem kući...:)

...lepa sličica Pričalice....:)
...kako bre...da uživamo kad je led jutros bio...hladno, i eto ja recimo nemam
nikakvu adekvatnu garderobu za toliku hladnoću....ma smrzla sam se skroz,
još na poslu nešto duva sa svih strana...i tako jedva dočekah da dođem kući...:)
imaj u glavi da će da dođe toplo veme, brzo će da dođe i biće ti lepo i toplo...a ovde ćemo još da se smrzavamo!...evo ti pesmice:

girlfright-1.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back