Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...nisam skitala, nisam se provodila...kosa mi se na glavi digla...ovo čudo mi se bilo ukočilo, a bio pun ekran, pa nisam mogla ništa, pa sam ga isključila, pa nije htio da se uključi...tj uključi se al' mu nešto fali...ali ne bih ja bila ja...eto dovedoh ga u red...a došlo mi je bilo da ga izbačim kroz balkon...

....aha, jesi aktivirala onaj AVG-e da ti prečisti to da ne bi imala probleme....
....pa to je za ovaj moj pravi spejsšatl....nemoj ga zeznuti bez potrebe, tako
sam ja izgleda onaj moj zeznula..i sad stoji..još ga nisam ponela kod čika Zvice
da probaju da poprave....a kakve su prilike i neću skoro....

...nisam skitala, nisam se provodila...kosa mi se na glavi digla...ovo čudo mi se bilo ukočilo, a bio pun ekran, pa nisam mogla ništa, pa sam ga isključila, pa nije htio da se uključi...tj uključi se al' mu nešto fali...ali ne bih ja bila ja...eto dovedoh ga u red...a došlo mi je bilo da ga izbačim kroz balkon...

Jesam ti rek`o da ne gledaš por.nografiju preko interneta :)

Ja uvek koristim zaštitu .... u svemu :lol:

A najbolji anti-virus si ti sam. Nemoj da ideš na čudne sajtove, ne otvaraj čudne mail-ove i ništa neće da ti bidne :)

A što se tiče najboljeg, najbolji je naravno kaspersky. Ja ga imam na svakom kompu i u firmi i kod kuće... Istina je da se plaća, ali kako ga godinama uzimam, i stalno renoviram ispadne me skroz sitno .... oko 10 eur godišnje po kompjuteru... :)

....dobro veče:)
...što bi plaćala kasperski, kad ima AVG-e free...fino skine sa neta, i čim izađe
noviji bolji one te obaveste, pa samo lepo odradiš noviju verziju...mi u firmi tamo
gde imamo net, imamo ovaj antivirus......
....kako je hladno majko moja..ne može se ugrejati nikako:(

...HLADNO...
...ja i ova mala ujutro u PG da odradim nešto (za sebe, ovaj put) spavamo tamo i ujutru za Žabljak nas 10 kombijem...do nedelje...
...i sad se pakujem...uvijek mi je bilo najgore pakovanje za tri dana...isto je kao i za mjesec...
...a na Žabljaku smo kod Milike...sredila ja time shering...sestrina kuća u Sutomore je zamjena

Jesam ti rek`o da ne gledaš por.nografiju preko interneta :)

Ja uvek koristim zaštitu .... u svemu :lol:

A najbolji anti-virus si ti sam. Nemoj da ideš na čudne sajtove, ne otvaraj čudne mail-ove i ništa neće da ti bidne :)

A što se tiče najboljeg, najbolji je naravno kaspersky. Ja ga imam na svakom kompu i u firmi i kod kuće... Istina je da se plaća, ali kako ga godinama uzimam, i stalno renoviram ispadne me skroz sitno .... oko 10 eur godišnje po kompjuteru... :)

REK'O SI MI

....dobro veče:)
...što bi plaćala kasperski, kad ima AVG-e free...fino skine sa neta, i čim izađe
noviji bolji one te obaveste, pa samo lepo odradiš noviju verziju...mi u firmi tamo
gde imamo net, imamo ovaj antivirus......
....kako je hladno majko moja..ne može se ugrejati nikako:(

Nije isto ... nikako :)
Možda je AVG ok za obične kompjutere... ali nama je vrednost servera i programa par hiljada eur ... ne isplati se rizikovati za sitne pare :)

A da ne spominjem ako bi se izgubilo odjednom sve to .... pu pu pu daleko bilo ...

Nama je sva evidencija tu ... i fakture, i kalkulacije i carine i knjigovodstvo i plate i veleporadaja ... sve :)

Samo baza ima preko 400 mb ... pa sad ti vidi kad bi uspela da iskucaš slova toliko :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back