Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znachi da te stara quqa nauchi :lol: ako osh da dodjesh do neqog cilja ne meandriraj vec budi qreativan, ubaci neshto shto ne spada ovde kazhi npr.... hmmm.... sha bi shakal rekao kad sam se sa njim zezao... da on bi se samo nasmejao ovako... z:mrgreen:

znachi M3 je amoralan skot ljiga debilchina ludak matorac deda bolesnik impotentan krezub retardiran paranoicar neperciptivan (ovo mi najsladje) snobcina tikva kocijas smrdljivi agresivac sfinkterista (ne znam sa ovo znaci struchnu analizu molim posto je kolega izgleda poznavalac na prstohvatu) inzinjer.... nisam med karton jos ceo izlisto al nemam sad vremena idem ujutru na dijalizu i na podmazivanje drvene noge i glancanje staklenog oka... tako da ako ocete da me cimnete derite se shto jache jer sam i gluv ybg....znachi kartezijanskim recnikom sve ono iznad receno na koje samozadovoljno mogu da se dekartovski nasmejem i izjavim da mozes da mi se pred spavanje napushish onoga chega znash da nemam i sto si lichno proverio :lol:

290.gif

...đe je onaj zdrv'ma...ne pomažu mu ni drva noćas...ŠTO JE OVO?...samo da ne počnu faze da crkavaju od ovolike potrošnje struje...a 'oće garant

Meni noćas ništa nije ni trebalo za pomoć z:lol:

Da je ne znam koliko minus, nikad nisam grejao sobu gde spavam ... Ni ovde, ni na Žabljaku kad su sve mrazevi bili :)

Cccc.... padne tempteratura ne 6 stepeni i svi se smrzavate :hahaha:

I da, dok se ne otopi ovaj sneg gore iznad Budve, ovde će biti ledno...

Vetar samo prođe pored njega, i rashladi se za sekundu .... bolje nego bilo kakva klima ...

E da ga je nekako malo akomulirati za ljeta .... :)

...dobar dan...
...ti si komšija sretan čovjek kad ti nije hladno...mada mislim da je to više vezano za tvoje godište...čekaj samo da dođeš u ove naše lijepe godinice, pa ću onda da te pitam jel' ti hladno...

...dobar dan...
...ti si komšija sretan čovjek kad ti nije hladno...mada mislim da je to više vezano za tvoje godište...čekaj samo da dođeš u ove naše lijepe godinice, pa ću onda da te pitam jel' ti hladno...

Može bit da je do toga, a može i bit zato što sam rođen u Sutomoru u živio 15 god tamo z:D

A znaš kako je kad tamo udari vetar ... :)

Mada, ne grijem ja sobu, ali se zato dobro pokrijem ;)

...da, zaboravila sam ono ludilo od vjetra u Sutomoru...duva li iđe na svijetu onako...ne, čini mi se...
...ja iskočoh napolje oko jedan...ugrijalo sunce...toplo(!)...naro nekakvi šeta...spustili se podgoričani...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back