duska.vodolija
Buduća legenda
- Poruka
- 29.335
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvi telefoni da se nadju?
Sto se tice poziva, znam da su ljudi u Kanadi masovno koristili Startec Global Communications zbog low rates.
Mislim da su i danas najpovoljnija opcija.
- - - - - - - - - -
Ovo iz cene ako zoves iz USA
![]()
Imas u Wallmart za 14 dolara samo fon bez neta,a najeftinije ti je da zoves preko APS international long distanc kompanija, Srbija bi trebala za fiksne telefone da izadje oko 7 centi,a mobil fonija je vise oko 17-20 centi,.Nema poreza, niti bilo kakvih skrivenih uzimanja novca.Imas prepeid , otvoris akaunt, i po potrebi uplacujes koliko ti treba.
Nekada zna da zeza, gubi kontekt, prekida, ali i to je tehnika.
Ili preko Balkanijum tv, tu je isto povoljna cena.
Hvala drugar.Provericu taj APS.
Nasao sam danas preko At&T uplati se 30 dolara i imas 250 minuta ka Srbiji i neograniceno poruka. Najbolje da vidim kad budem dosao tamo. U kojem si ti mestu u Americi? Pozdrav
E Srbijo,sta sve necemo postati,bugari,rumuni,nemci,austrijanci pa i francuzi....Nemojte me shvatiti pogresno,podrzavam sve mlade ambiciozne ljude koji shvataju da u Srbiji mogu samo stagnirati i ziveti zivot tek da se zivi.,u njihovoj teznji da svoj zivot iskoriste maksimalno.Samo sam ogorcena i tuzna sto smo na dobrom putu da nestanemo kao nacija,osipa nam se dobro seme,ostaje kukolj,tako da smo osudjeni na propast.A kao pripadnik te nacije i potomak ljudi za ponos,ne mogu biti sretna nasoj sigurnoj propasti.
Ovde imam malo vesti o dogadjajima u Crnoj Gori a nešto ni srpske novine ne pišu. Pričaj šta ima novo.
bok svima! pozdrav iz hrvatske!