Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
https%25253A%25252F%25252Flh5.googleusercontent.com%25252Fpgj22m80gf-n5rLlas-a2ZI-ep26IaDEGuDxncYx9OUM%25253Ds0-d.gif

Imas u Wallmart za 14 dolara samo fon bez neta,a najeftinije ti je da zoves preko APS international long distanc kompanija, Srbija bi trebala za fiksne telefone da izadje oko 7 centi,a mobil fonija je vise oko 17-20 centi,.Nema poreza, niti bilo kakvih skrivenih uzimanja novca.Imas prepeid , otvoris akaunt, i po potrebi uplacujes koliko ti treba.
Nekada zna da zeza, gubi kontekt, prekida, ali i to je tehnika.
Ili preko Balkanijum tv, tu je isto povoljna cena.

Imas u Wallmart za 14 dolara samo fon bez neta,a najeftinije ti je da zoves preko APS international long distanc kompanija, Srbija bi trebala za fiksne telefone da izadje oko 7 centi,a mobil fonija je vise oko 17-20 centi,.Nema poreza, niti bilo kakvih skrivenih uzimanja novca.Imas prepeid , otvoris akaunt, i po potrebi uplacujes koliko ti treba.
Nekada zna da zeza, gubi kontekt, prekida, ali i to je tehnika.
Ili preko Balkanijum tv, tu je isto povoljna cena.

Hvala drugar. :) Provericu taj APS.
Nasao sam danas preko At&T uplati se 30 dolara i imas 250 minuta ka Srbiji i neograniceno poruka. Najbolje da vidim kad budem dosao tamo. U kojem si ti mestu u Americi? Pozdrav

Hvala drugar. :) Provericu taj APS.
Nasao sam danas preko At&T uplati se 30 dolara i imas 250 minuta ka Srbiji i neograniceno poruka. Najbolje da vidim kad budem dosao tamo. U kojem si ti mestu u Americi? Pozdrav

Ovo ti je posebno kompanija za long distanc.Imas 210 minuta za iste pare.
Ako mislis za smart fon, druga prica.Imas Viber, Heng out, Skajp, i druge programe, za dzabe.
Ja sam na pacifickoj obali, blizu kanadske granice.
I drugo kada dodjes ovde, onda razmisljaj o tehnici, :)

E Srbijo,sta sve necemo postati,bugari,rumuni,nemci,austrijanci pa i francuzi....Nemojte me shvatiti pogresno,podrzavam sve mlade ambiciozne ljude koji shvataju da u Srbiji mogu samo stagnirati i ziveti zivot tek da se zivi.,u njihovoj teznji da svoj zivot iskoriste maksimalno.Samo sam ogorcena i tuzna sto smo na dobrom putu da nestanemo kao nacija,osipa nam se dobro seme,ostaje kukolj,tako da smo osudjeni na propast.A kao pripadnik te nacije i potomak ljudi za ponos,ne mogu biti sretna nasoj sigurnoj propasti.

Kanarinka, sto si tuzna, zaradis penziju u inostranstvo i vratis se na rodnu grudu.
Svakome onako, kako se snadje.

26 godine vladavine DPS se lagano ljulja.Narod hoce fer i demokracke izbore .
Hoce promjene . Nije zadovoljan nije slobodan .Zivi u strahu .
DPS ima oprobanu taktiku kao da vjecno vlada .
Za 26 godina narodu ...vecini je sve gore i gore .
Polako ali sigurno doci ce do promjena .

f9403af74c9503f48a2da893797f7a83.jpg

Ovde imam malo vesti o dogadjajima u Crnoj Gori a nešto ni srpske novine ne pišu. Pričaj šta ima novo.

Umorna sam ILKE od silnih neuspjeha i nemocne opozicije .
Na samom skupu ispred Skupstine su se posvadjali .
20 dana su zakrcili saobracaj od mosta Blaza Jovanovica ka centru grada.
Bilo je gadno imali su malo lijepog vremena spavali si u satorima.
Vlast tj.DPS je sve razcistio doslo je do prekoracenja ovlascenja bilo je batinjanja cak i poslanika.
Ma nije ni opozicija bila cvecka ali to jedno drugo ne potire.
Poslije tih dogadjaja opozicija je mirno protestvovala setnjom gradom .
Policije je bilo skoro koliko i protestanata .
Opozicija je saopstila da Milo da ostavku da se formira prelazna vlada .
Sve u cilju da jednom bude fer izbora da se narod vise ne plasi nego da slobodno izrazi svoju volju .
Rok je do SUBOTE ako nista ne urade na ulice ce izaci cijela Crna Gora.
Ovo je IlKE sazeto moje vidjenje .Srpske novine pisu .Srpski mediji analiziraju samo potrazi ...

bok svima! pozdrav iz hrvatske!

pozdrav, pozdrav europejci :D

- - - - - - - - - -

Btw, moram negde da napišem: ako želite da od vlastitog deteta stvorite bezumnu nekreativnu radnu mašinu bez duha, školujte ga u Švajcarskoj.

Dva meseca već pokušavam da nađem nekoga ko je čuo za Johanu Špiri, i ne ide mi.
Kad ih pitam "pa zar to nije u lektiri", čude se, ne shvataju o čemu govorim.

Konačno juče upoznam ženu koja je završila studije hemije na univerzitetu ovde (takvi su, inače, retkost, 50% švajcaraca nema ni srednju školu, rade s kursevima), i malo se podrobnije raspitam o sistemu školstva.

Pazi ovo:

U Švici deca tokom osnovne i srednje škole nemaju ama baš nikakve sadržaje književnosti.
Ništa.
Zero.
Nichts.
Nada.

Pravi mali raj za idiote.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back