arebis777
Legenda
- Poruka
- 50.964
Пријатан викенд свима. 
Тренутак за уживање.

Тренутак за уживање.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa ove slike vam se smijesi moj unuk Luka buduci fudbaler polumaturant ..,
Ja sam samo jedna ponosna baka Duca ...
![]()
Crna Gora je sampion Evrope u rukometu po drugi put ...
![]()
Dobro jutro drugarice i drugari
Evo da podelim svoj san sa njegovim fanovima.
Negde na visokoj planini, asfaltnim putem hodam ja sama s rancem na rame kao neki avanturista, i primetim neku vikendicu pokraj puta, shvatim da se nalazim u Crnoj Gori. I otvorim malu kapiju i uđem u dvorište, neki čovek u službenom odelu me pozdravlja i galantno mi rukom pokazuje dobrodošlicu a ispred vrata lično me je dočekao NOVAK ĐOKOVIĆ!!!
Uvede me unutra, unutra bogami lepo i prijatno! Dođe njegova supruga Jelena sa detetom, pozdravimo se. Tako ja i Nole pričamo o svemu i svačemu osim tenisa
Jelena povremeno ulazi i izlazi. Fini i prijatni ljudi!
Onda Nole me vodi napolju ali s druge strane, kad ono gle, bogami, raj na sve strane.
Primetim dugu na nebu koja je vrlo izražena u bojama nego u rl, a dole na reci ljudi se skupili i rukama 'drže' dugu. Nole mi je rekao da idem dole i da 'držim' dugu.
Siđem i ljudi mi veselo pozivaju brzo da im se pridružim. Stignem i sva očarana dodirujem dugu i 'držim' je i svi se smejemo. Onda se vratim kod Đoleta i tek primetim da ima obezbeđenje na sve strane, a on mi kaže: 'Ajde za mnom'. Tek sam videla da je tu helikopter i uvede me unutra i sednemo, i polećemo. Dva pilota su ispred nas, Nole pored mene. I gledam, ne mogu da verujem koliko je lepooooooooo.......dole su planine, šume, borovi, jele, trave, i ono prepoznatljivo jezero 'na oko', i opet iza planine ima jedno veeećeeeee jezero, ne sećam se za ovo, aman velikooooo kao Skadar, i shvatim da je ovo Durmitor!
Gledam i gledam, prelepo, samo sam zanemela, wooooow, woooooow, wooooooow, i ne mogu da dođem do reči a uspela sam da mu kažem da je šteta što nisam ponela fotoaparat, a on se smeje i kaže: ništa ti se ne sekiraj, daću ti moje slike. Vratimo se u njegovu bazu i probudila se.
Velikodušan čovek.
![]()
![]()
Bas sam ljubomorna kako ja da ne sanjam takav san.
Moj unuk Luka(sa slike koju sam postavila u BONACI ) sanja da bude poznati fudbaler .
Da ima para ko pleve .
Kaze mi prije neki dan da ce kad uspije da me vodi na Novakove meceve po svijetu .
San Lukim ,san moj i san tvoj tri sna ...Uspijeh ...Novak ce osvojiti Rolan Garos .
Sa ove slike vam se smijesi moj unuk Luka buduci fudbaler polumaturant ..,
![]()
Jorgovanka , ja koja zivim u Crnoj Gori se iznenadim na sijaset mjesta kad odem prvi put .
Bilo gdje ne mora da bude more .
Od kad imam kucu na moru ja rijetko idem na plazu ako i odem bucnem se zaplivam i idem kuci .
Nista vise nije kao sto je nekad bilo .
I plaze su sad podijeljene ogradjene placaju se i dijele kupace po necemu sto me nervira .
Suncamo se na plasticnim lezaljkama .
Guzve spica svuda na plazi na ulici u prodavnicama .
Ne znam kako ces ovo da procijenis ali znam promijenile su me godine mjerene decenijama .
Dusa je negdje zaustavljena a tijelo me vise ne slusa .
Ostaje mi prilagodjavanje po sili nekih neizbjeznih zakona .![]()
Super je nek je živ i zdravSa ove slike vam se smijesi moj unuk Luka buduci fudbaler polumaturant ..,
![]()
![]()
"Možda su očekavanja bila malo veća, ali budimo realni.
Moramo bitii realni, mi smo stvarno dali sve od sebe, ali moram da shvatimo koliko smo ipak u Evropi mali, ipak ne ulažemo toliko sredstava u sve ovo, jer ovdje ipak važi ono – koliko para, toliko muzike", kazao je predstavnik Crne Gore na Eurosongu Nenad Knežević Knez u razgovoru za TVCG.