Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Пријатан викенд свима. :)

xnfubcs8m1yuq27zg_jpg_size_id_6.jpg

Тренутак за уживање. :cao:

882a209f05cd436c211a03daaa3069cf.jpg

"Možda su očekavanja bila malo veća, ali budimo realni.
Moramo bitii realni, mi smo stvarno dali sve od sebe, ali moram da shvatimo koliko smo ipak u Evropi mali, ipak ne ulažemo toliko sredstava u sve ovo, jer ovdje ipak važi ono – koliko para, toliko muzike", kazao je predstavnik Crne Gore na Eurosongu Nenad Knežević Knez u razgovoru za TVCG.

Dobro jutro drugarice i drugari :zag:

Evo da podelim svoj san sa njegovim fanovima. :D

Negde na visokoj planini, asfaltnim putem hodam ja sama s rancem na rame kao neki avanturista :zcepanje: , i primetim neku vikendicu pokraj puta, shvatim da se nalazim u Crnoj Gori. I otvorim malu kapiju i uđem u dvorište, neki čovek u službenom odelu me pozdravlja i galantno mi rukom pokazuje dobrodošlicu a ispred vrata lično me je dočekao NOVAK ĐOKOVIĆ!!! :pljus: Uvede me unutra, unutra bogami lepo i prijatno! Dođe njegova supruga Jelena sa detetom, pozdravimo se. Tako ja i Nole pričamo o svemu i svačemu osim tenisa :lol: Jelena povremeno ulazi i izlazi. Fini i prijatni ljudi! :D Onda Nole me vodi napolju ali s druge strane, kad ono gle, bogami, raj na sve strane. :zblesav: Primetim dugu na nebu koja je vrlo izražena u bojama nego u rl, a dole na reci ljudi se skupili i rukama 'drže' dugu. Nole mi je rekao da idem dole i da 'držim' dugu. :huh: Siđem i ljudi mi veselo pozivaju brzo da im se pridružim. Stignem i sva očarana dodirujem dugu i 'držim' je i svi se smejemo. Onda se vratim kod Đoleta i tek primetim da ima obezbeđenje na sve strane, a on mi kaže: 'Ajde za mnom'. Tek sam videla da je tu helikopter i uvede me unutra i sednemo, i polećemo. Dva pilota su ispred nas, Nole pored mene. I gledam, ne mogu da verujem koliko je lepooooooooo.......dole su planine, šume, borovi, jele, trave, i ono prepoznatljivo jezero 'na oko', i opet iza planine ima jedno veeećeeeee jezero, ne sećam se za ovo, aman velikooooo kao Skadar, i shvatim da je ovo Durmitor!:zblesav::zblesav::zblesav: Gledam i gledam, prelepo, samo sam zanemela, wooooow, woooooow, wooooooow, i ne mogu da dođem do reči a uspela sam da mu kažem da je šteta što nisam ponela fotoaparat, a on se smeje i kaže: ništa ti se ne sikiraj, daću ti moje slike. Vratimo se u njegovu bazu i probudila se. :fdlan: Velikodušan čovek. :heart:

Poslednja izmena:
Dobro jutro drugarice i drugari :zag:

Evo da podelim svoj san sa njegovim fanovima. :D

Negde na visokoj planini, asfaltnim putem hodam ja sama s rancem na rame kao neki avanturista :zcepanje: , i primetim neku vikendicu pokraj puta, shvatim da se nalazim u Crnoj Gori. I otvorim malu kapiju i uđem u dvorište, neki čovek u službenom odelu me pozdravlja i galantno mi rukom pokazuje dobrodošlicu a ispred vrata lično me je dočekao NOVAK ĐOKOVIĆ!!! :pljus: Uvede me unutra, unutra bogami lepo i prijatno! Dođe njegova supruga Jelena sa detetom, pozdravimo se. Tako ja i Nole pričamo o svemu i svačemu osim tenisa :lol: Jelena povremeno ulazi i izlazi. Fini i prijatni ljudi! :D Onda Nole me vodi napolju ali s druge strane, kad ono gle, bogami, raj na sve strane. :zblesav: Primetim dugu na nebu koja je vrlo izražena u bojama nego u rl, a dole na reci ljudi se skupili i rukama 'drže' dugu. Nole mi je rekao da idem dole i da 'držim' dugu. :huh: Siđem i ljudi mi veselo pozivaju brzo da im se pridružim. Stignem i sva očarana dodirujem dugu i 'držim' je i svi se smejemo. Onda se vratim kod Đoleta i tek primetim da ima obezbeđenje na sve strane, a on mi kaže: 'Ajde za mnom'. Tek sam videla da je tu helikopter i uvede me unutra i sednemo, i polećemo. Dva pilota su ispred nas, Nole pored mene. I gledam, ne mogu da verujem koliko je lepooooooooo.......dole su planine, šume, borovi, jele, trave, i ono prepoznatljivo jezero 'na oko', i opet iza planine ima jedno veeećeeeee jezero, ne sećam se za ovo, aman velikooooo kao Skadar, i shvatim da je ovo Durmitor!:zblesav::zblesav::zblesav: Gledam i gledam, prelepo, samo sam zanemela, wooooow, woooooow, wooooooow, i ne mogu da dođem do reči a uspela sam da mu kažem da je šteta što nisam ponela fotoaparat, a on se smeje i kaže: ništa ti se ne sekiraj, daću ti moje slike. Vratimo se u njegovu bazu i probudila se. :fdlan: Velikodušan čovek. :heart:
117061800_0_ad706_59dd9d62_S.png

Bas sam ljubomorna kako ja da ne sanjam takav san.:D
Moj unuk Luka(sa slike koju sam postavila u BONACI ) sanja da bude poznati fudbaler .
Da ima para ko pleve .
Kaze mi prije neki dan da ce kad uspije da me vodi na Novakove meceve po svijetu .
San Lukim ,san moj i san tvoj tri sna ...Uspijeh ...Novak ce osvojiti Rolan Garos .

117061800_0_ad706_59dd9d62_S-1.png

Bas sam ljubomorna kako ja da ne sanjam takav san.:D
Moj unuk Luka(sa slike koju sam postavila u BONACI ) sanja da bude poznati fudbaler .
Da ima para ko pleve .
Kaze mi prije neki dan da ce kad uspije da me vodi na Novakove meceve po svijetu .
San Lukim ,san moj i san tvoj tri sna ...Uspijeh ...Novak ce osvojiti Rolan Garos .

Evo danas je pobedio! :zaljubljena: I hoće sad na Rolan Garos. :heart:

Nikad nisam sanjala neko ko je svetski poznat, ko bi rekao da ću jednom sanjati neko ko je naš. :flert:
Ima vremena da ga sanjaš kada se budeš najmanje nadala. :D

Ako dete odmalena oseća neki poziv u životu i instinktivno ga sledi ili misli da je cilj njegov pravi izbor, onda ga podržite da ostvari taj san. :)
Podržavam njegovu želju! :ok:

I meni je želja da posetim nekoliko mesta u Crnoj Gori, imate prelepa mesta a ne samo more. ;)

- - - - - - - - - -

Sa ove slike vam se smijesi moj unuk Luka buduci fudbaler polumaturant ..,
Ja sam samo jedna ponosna baka Duca ...:D

luka-i-masna-1.jpg

Bakin lepotan! :D :heart:

Jorgovanka , ja koja zivim u Crnoj Gori se iznenadim na sijaset mjesta kad odem prvi put .
Bilo gdje ne mora da bude more .
Od kad imam kucu na moru ja rijetko idem na plazu ako i odem bucnem se zaplivam i idem kuci .
Nista vise nije kao sto je nekad bilo .
I plaze su sad podijeljene ogradjene placaju se i dijele kupace po necemu sto me nervira .
Suncamo se na plasticnim lezaljkama .
Guzve spica svuda na plazi na ulici u prodavnicama .
Ne znam kako ces ovo da procijenis ali znam promijenile su me godine mjerene decenijama .
Dusa je negdje zaustavljena a tijelo me vise ne slusa .
Ostaje mi prilagodjavanje po sili nekih neizbjeznih zakona .:D

Jorgovanka , ja koja zivim u Crnoj Gori se iznenadim na sijaset mjesta kad odem prvi put .
Bilo gdje ne mora da bude more .
Od kad imam kucu na moru ja rijetko idem na plazu ako i odem bucnem se zaplivam i idem kuci .
Nista vise nije kao sto je nekad bilo .
I plaze su sad podijeljene ogradjene placaju se i dijele kupace po necemu sto me nervira .
Suncamo se na plasticnim lezaljkama .
Guzve spica svuda na plazi na ulici u prodavnicama .
Ne znam kako ces ovo da procijenis ali znam promijenile su me godine mjerene decenijama .
Dusa je negdje zaustavljena a tijelo me vise ne slusa .
Ostaje mi prilagodjavanje po sili nekih neizbjeznih zakona .:D

Draga Duškice, široka nam Crna Gora, i široka nam Srbija, ima puno mesta koje ne možemo sve obilaziti, mada sam ja moju obišla 80%.
Nisam znala da je za svaku plažu se to plaća, mada davno kad sam išla zadnji put to je tad bilo novo na nekom posebnom mestu, a ti reče na svaku plažu. :huh:
Je li to razlog da turisti odustaju od ovog aranžmana, i pored ovo sve ostalo je skupo?
Više te ne privlači more, dosadilo ti je, zbog godine i vremena?

Sa ove slike vam se smijesi moj unuk Luka buduci fudbaler polumaturant ..,
Ja sam samo jedna ponosna baka Duca ...:D

luka-i-masna-1.jpg
Super je nek je živ i zdrav
882a209f05cd436c211a03daaa3069cf-1.jpg

"Možda su očekavanja bila malo veća, ali budimo realni.
Moramo bitii realni, mi smo stvarno dali sve od sebe, ali moram da shvatimo koliko smo ipak u Evropi mali, ipak ne ulažemo toliko sredstava u sve ovo, jer ovdje ipak važi ono – koliko para, toliko muzike", kazao je predstavnik Crne Gore na Eurosongu Nenad Knežević Knez u razgovoru za TVCG.

Dobra mu je pesma, sviđa mi se što nije pevao na ekgleskom.
Šteta što se tako loše plasirao, ali dobro, ne sumnjam da će biti hit.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back