Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prijatan dan i tebi arebis777 :D

Evo ja upravo pijem caj jer sam bacila pusenje i kafa mi ne ide bez cigarete ...

96605716_4039185_original.gif

Pa vidis li ti sto je pravi drug na kog sam ja licno ponosna ...:D

:D :zag: hvala što me tako vidiš. Ti si jedna fina žena sa svim plemenitim osobinama. :heart2:

- - - - - - - - - -

Prijatan dan i tebi arebis777 :D

Evo ja upravo pijem caj jer sam bacila pusenje i kafa mi ne ide bez cigarete ...

96605716_4039185_original.gif

E vidi ovu simpatičnu bakicu koja se ne predaje i zna da uživa! :D Šta da ti ja pričam kad znaš šta je dobro za tebe?
;)

- - - - - - - - - -

Паметно, цигарете ти не требају.:)
Ево и ја пијем чај од кантариона и хајдучке траве, одличан антиоксиданс.

Slažem se, i ne samo to, treba imati i na umu druge zdrave aktivnosti.
;)

Cekam Novakov mec sa Vavrinkom ...:heart::heart::heart:
Tmuran dan - kisa ...
Novaku ce biti tesko mora da igra maksimalno dobro bez ili sa malo gresaka .
Svaki mec naseg Novaka - Noleta gledam sa zebnjom dozom straha da ne izgubi mec .
Taj grc nikom ne bi pozeljela .Pokusavam da se opustim i mirno odgledam njegove meceve .
Ima tome lijeka mec provedem u setnji po okolisu a poslije gledam reprizu opusteno .
Danas je to skoro nemoguca misija pored toga sto pada kisa vjetar mi ne bi dozvolio normalno drzanje kisobrana .
Ako neko gleda prati ovaj mec neka mi se javi udruzeni smo jaci .
:D

Cekam Novakov mec sa Vavrinkom ...:heart::heart::heart:
Tmuran dan - kisa ...
Novaku ce biti tesko mora da igra maksimalno dobro bez ili sa malo gresaka .
Svaki mec naseg Novaka - Noleta gledam sa zebnjom dozom straha da ne izgubi mec .
Taj grc nikom ne bi pozeljela .Pokusavam da se opustim i mirno odgledam njegove meceve .
Ima tome lijeka mec provedem u setnji po okolisu a poslije gledam reprizu opusteno .
Danas je to skoro nemoguca misija pored toga sto pada kisa vjetar mi ne bi dozvolio normalno drzanje kisobrana .
Ako neko gleda prati ovaj mec neka mi se javi udruzeni smo jaci .
:D

...nadam se da ce NOLE danas odigrati najbolji mec i pobjediti.

S posla dolazim na ovakvo mesto, opustim se i boli me uvo za sve. :D

JorgovaNNka , ...
Igra Marija Sarapova mec sa Venus Vilijams i muci se propisno .
U maloj pauzi zove svog druga Novaka Djokovica ,Nole druze rastura me ova Venusova pomagaj ...
Novak odgovara da je na treningu pred mec sa Endi Marejem i da joj ne moze pomoci .
Marija skoro placnim glasom odgovara ti ces Endija pobijediti a sto meni kazes .

JorgovaNNka , ...
Igra Marija Sarapova mec sa Venus Vilijams i muci se propisno .
U maloj pauzi zove svog druga Novaka Djokovica ,Nole druze rastura me ova Venusova pomagaj ...
Novak odgovara da je na treningu pred mec sa Endi Marejem i da joj ne moze pomoci .
Marija skoro placnim glasom odgovara ti ces Endija pobijediti a sto meni kazes .

:zcepanje: :rotf: jao sladak vic umireh od smeha
a eto nas devojke k'o na ovoj slici ;)

zene%20-%20devojke%20-prijateljice%20-%20drugarice%20-%20kafa%20-trac.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back