DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa zamešaj malo![]()

...bila jutros...ali jutros oko 9 nije bilo toliko hladno, jeste da je u zavjetrini bilo leda...sad maloprije bila za malenu u vrtić, ne da je hladno...ono budvanski talas hladnoće...nigdje se čovjek ne smrzne kao na moru...parno grijanje je zakon...
...elem, za to nejedenje...nije ni to fora...jedi češće, a manje...i napiši onoj maloj dal'bi majčezmajče pp sa mjerama i to da ti odredi jelovnik...kad se već ne treniraš, mora ti biti izbalansirana ishrana...i jeste ti hladnije...
...a račun za struju...ne spominji...i kod mene je sve uključemo...
...i jesi lijepa...

Za mene?![]()

jedan drug se u.sro 

.....ohohooooo........konačno se pojavi....
...dobro bre ti mala, jel treba ovde da se pojedem ko beli lebac da bi se ti
javila....jel znaš ti da neko brine kad te tako dugo nema....eto morala sam
malo da gunđam...heheee....
....i stvarno sam brinula, nego neka si ti nama živa i zdrava, i pazi se te
prehlade...![]()

treba vi da dodjete kod nas u srbiju.novi zakon o saobracaju,dozvoljena voznja u gradu do 50 km.kazne od 3000 din ,pa na gore.svi mile kroz grad.pesaci ne smeju na pesackom da telefoniraju,ne smeju da slusaju muziku na slusalice.biciklisti...ne smeju da pustaju korman iz obe ruke i ne smeju da spustaju noge sa pedala...pocela milicija da trenira strogocu

pa, nisam ni sanjala da ste se bash toliko zabrinuli, mislila sam znate da ponekad nestanem po par nedelja i to...
hm, zato cu sad lepo da vas obavestim da ce me u narednom periodu biti jako malo ili gotovo nikako... sutra popodne imam neki vazan termin, uveche let za bazel, pa cu gledati da se ukljuchim ujutru par sati, jer posle toga teshko da cu moci... u svakom sluchaju vec sada vam zelim srecne predstojece praznike...![]()

...e, pa ti si sama kriva, tako si nas navikla...i sad trpi..heheeee.......
...kad javiš, mi znamo i ne kukamo i ne mislimo svašta nešto....![]()

hehe, gut, ubuduce ce voditi rachuna da vas uvek blagovremeno obavestim..![]()