Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...bila jutros...ali jutros oko 9 nije bilo toliko hladno, jeste da je u zavjetrini bilo leda...sad maloprije bila za malenu u vrtić, ne da je hladno...ono budvanski talas hladnoće...nigdje se čovjek ne smrzne kao na moru...parno grijanje je zakon...
...elem, za to nejedenje...nije ni to fora...jedi češće, a manje...i napiši onoj maloj dal'bi majčezmajče pp sa mjerama i to da ti odredi jelovnik...kad se već ne treniraš, mora ti biti izbalansirana ishrana...i jeste ti hladnije...
...a račun za struju...ne spominji...i kod mene je sve uključemo...

....bi ja da znam tačne mere...ali ne znam...htela da se izmerim u DZ, ali me
nešto blam...a vagu nemam...

...i jesi lijepa...

...hvala....:zstidljivko:

....joj sve ludo....
....danas prelazim ovaj jedan jedini bulevar....neka budaletina, ne vozi, leti
čovek...i boli ga uvo što sam ja na pešačkom....pa kad je video da mi ne
pada na pamet da trčim preko istog....koči...i kao svira....neka svira mami...grrrrrr..
....svi negde žure da stignu, jadni oni, baš im sve daleko...kad bi se ja pitala,
svaki drugi bi išao peške doživotno bi im pooduzimala dozvole....z:mrgreen:

Bio samnom drug koji se plaži brze vožnje ... a ja sam išao sa bratovim autom koji može mnogo više nego moj :lol:

Al dobro ... ni ja ne gotovim brzu vožnju, volim eto jednom u 2-3 meseca da se izgotivim, ispucam, isćefim ... i posle sam miran :)

treba vi da dodjete kod nas u srbiju.novi zakon o saobracaju,dozvoljena voznja u gradu do 50 km.kazne od 3000 din ,pa na gore.svi mile kroz grad.pesaci ne smeju na pesackom da telefoniraju,ne smeju da slusaju muziku na slusalice.biciklisti...ne smeju da pustaju korman iz obe ruke i ne smeju da spustaju noge sa pedala...pocela milicija da trenira strogocu

.....ohohooooo........konačno se pojavi....:)
...dobro bre ti mala, jel treba ovde da se pojedem ko beli lebac da bi se ti
javila....jel znaš ti da neko brine kad te tako dugo nema....eto morala sam
malo da gunđam...heheee....
....i stvarno sam brinula, nego neka si ti nama živa i zdrava, i pazi se te
prehlade...z:kiss:

:zstidljivko:
pa, nisam ni sanjala da ste se bash toliko zabrinuli, mislila sam znate da ponekad nestanem po par nedelja i to...:zstidljivko:
hm, zato cu sad lepo da vas obavestim da ce me u narednom periodu biti jako malo ili gotovo nikako... sutra popodne imam neki vazan termin, uveche let za bazel, pa cu gledati da se ukljuchim ujutru par sati, jer posle toga teshko da cu moci... u svakom sluchaju vec sada vam zelim srecne predstojece praznike...z:)

treba vi da dodjete kod nas u srbiju.novi zakon o saobracaju,dozvoljena voznja u gradu do 50 km.kazne od 3000 din ,pa na gore.svi mile kroz grad.pesaci ne smeju na pesackom da telefoniraju,ne smeju da slusaju muziku na slusalice.biciklisti...ne smeju da pustaju korman iz obe ruke i ne smeju da spustaju noge sa pedala...pocela milicija da trenira strogocu

...da si ti meni živa i zdrava, otkad je to ovde sve uvedeno, mnogo pre nego u Srbiji,
ali ova je zemlja mala, i sve neki rođaci, kumovi, prijatelji, pa rade veze i vezice, džaba
zakon, se primenjuje samo na one koji sve to nemaju..a to ti je manjina...:(

:zstidljivko:
pa, nisam ni sanjala da ste se bash toliko zabrinuli, mislila sam znate da ponekad nestanem po par nedelja i to...:zstidljivko:
hm, zato cu sad lepo da vas obavestim da ce me u narednom periodu biti jako malo ili gotovo nikako... sutra popodne imam neki vazan termin, uveche let za bazel, pa cu gledati da se ukljuchim ujutru par sati, jer posle toga teshko da cu moci... u svakom sluchaju vec sada vam zelim srecne predstojece praznike...z:)

...e, pa ti si sama kriva, tako si nas navikla...i sad trpi..heheeee.......z:kiss:

...kad javiš, mi znamo i ne kukamo i ne mislimo svašta nešto....z:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back