Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..ooo, pa gdje ste vi
...fin taj snijeg, nema što...ono da malo šetaš, malo se sankaš...i tako...pa na kuvano vino, koje, bdv, ne mogu da pijem zadnjih 5 godina jer imam malu prikolicu(gdje ću nasmijana da vučem dijete)
...probala sam da naučim skijanje, nije da nisam...i znam onako...ali ne volim ni brzinu, ni visinu(nje se užasam, imam fobiju)
...provedem dosta vremena svake godine, uvalim se u stan njegovih roditelja (njima hladno)..a ljeti uzmemo apartman pored njih...radnja se dešava na Zlatiboru...

....neka, neka, uživajte kad vam se može...:super:

Ja sam im`o 2 kuće na Žabljaku, mog`o sam da biram :lol:

Sad imam samo jednu :lol:

I skoro svaku godinu sam išao, naučio da skijam, letim, zabijam se u drvo i ostalo :lol:

A meni nema razlike da sam u podrumu, ili sam u ne znam kakvoj vili, samo dok je društvo dobro ... i ako može da se založi vatra, kamin i tako to ... e onda mi je apsolutno svejedno gde sam :)

Ako sitgnem ove godine, planiram da odem gore sa društvom ... nas jedno 10-ak :)

I da, dobro jutro

.....dobro veče...:D

...Ester nisam ni shvatila da se hvališ...:heart:...to samo ovaj Avetinja radi:lol:

....te imam kuću ovde, te onde....i još kaže ako stigne ići će...šta bre ako stigneš,
Avetinjo, to je greh ako je već imaš tamo da to i ne iskoristiš:think:

....e ja nemam, a volela bi da imam, da mogu bar 10 dana zimi da odem, mada
mislim da bi išla mnogo češće i boravila bar po 2-3 dana u mesecu ili čak nedelji
da mi se može.....prosto ne razumem ljude koji tako imaju kuće, planina, more,
jezera...gde god, a to ne koriste na pravi način:eek:

.....qq......ala je hladno.....:mrgreen:

...evo i mene...nešto joj se poremetila gimnastika zbog takmičenja, pa smo ranije završile...i 'ajd da svratim u Megamarket da kupim jogurt, kafu i mandarine (po spisku, jel' , ja pazim jer moram, ne što mi se hoće) kad tamo LUDILO...k'o da je zadnja ura...ja pojma nemam...pitam šta je ovom narodu, jel' se zaratilo ili tako nešto a ja ne znam...neee...one male mi se smiju...ali ne možete da vjerujete koje je ludilo...čupa se onaj narod, svađa, ja sam prvi, moje...mislim, stoka smo, ali baš...
...Afro, ako si raspoložena, evo ja te zovem, sa mnom i sa djetetom...tamo, krajem januara...ionako smo same...

...i nije baš toliko hladno, malo je toplije, nego danas...
...a danas ja bila u Splendidu (prvi put) tamo mi bio zakazan neki sastanak...poslovni, ali stvarno :mrgreen:...oduševila sam se...stvarno je predivan...luksuzan, ali ne kičast...i, ja k'o ja...pola radnika poznajem...i cijene nisu ludačke...mislim za takvo mjesto...'ajmo Afro da se dogovorimo da idemo tamo na kafu, ja častim...
...i pitala sam za spa program...25 eura, ostaješ koliko hoćeš, sve uključuje..i masaže i kupatila razna i bazene sve...ja sam mislila da nije ispod 1oo...spa centri su mnogo skuplji...

...i nije baš toliko hladno, malo je toplije, nego danas...
...a danas ja bila u Splendidu (prvi put) tamo mi bio zakazan neki sastanak...poslovni, ali stvarno :mrgreen:...oduševila sam se...stvarno je predivan...luksuzan, ali ne kičast...i, ja k'o ja...pola radnika poznajem...i cijene nisu ludačke...mislim za takvo mjesto...'ajmo Afro da se dogovorimo da idemo tamo na kafu, ja častim...
...i pitala sam za spa program...25 eura, ostaješ koliko hoćeš, sve uključuje..i masaže i kupatila razna i bazene sve...ja sam mislila da nije ispod 1oo...spa centri su mnogo skuplji...

....ja bila jednom....kad su otvorili onaj Japanski restoran...Panorama kako li se zove
baš su nas ošišali...ali neka nije mi žao....bila je specijalna prilika:heart:
...hehe........dogovorićemo se....to bar nije neki problem;)

...ne znam što mi je pa ovoliko napisah :)

....aha....postovi sve duži...kažem ja da je net zaraza.....:p

PB170295.JPG

...evo i mene...nešto joj se poremetila gimnastika zbog takmičenja, pa smo ranije završile...i 'ajd da svratim u Megamarket da kupim jogurt, kafu i mandarine (po spisku, jel' , ja pazim jer moram, ne što mi se hoće) kad tamo LUDILO...k'o da je zadnja ura...ja pojma nemam...pitam šta je ovom narodu, jel' se zaratilo ili tako nešto a ja ne znam...neee...one male mi se smiju...ali ne možete da vjerujete koje je ludilo...čupa se onaj narod, svađa, ja sam prvi, moje...mislim, stoka smo, ali baš...
...Afro, ako si raspoložena, evo ja te zovem, sa mnom i sa djetetom...tamo, krajem januara...ionako smo same...

Jel mogu i ja :per::mrgreen:

Šta me bre vi prozivate, tu 2 zeca 3 zeca.... :think:

Meni sneg odavno dosadio. Nešto mi se ne ide nigde vala sad, a ne volim da odem na 2 dana pa da dođem nazad odma :lol:
Kad odem, da sam otišao ... jedno 2-3 nedelje ....

Nije skupo to u splendidu za SPA ... samo koliko ja znam, tamo možeš samo sa njihovom karticom .... koju ne možeš "lako" da dobiješ ... mada na ovu krizu mislim da su ukinuli to :lol:

A ja nisam nikad bio u Splendidu. Nešto mi se nije ukazala prilika :think:

A u mega marketu je neka shock akcija ... ?

Ne pričalice, ne bi volio sad na sneg ... letnje su mi gume :hahaha:

Ko se bre hvali :mrgreen: a jesam li spomenuo stan u Bg-u :think: :hahaha::hahaha::hahaha:

Nego, evo malo da se nasmejete :lol:

Kako pade Matija danas ... radi kod nas :) ... nije mu ništa bilo, hvala Bogu ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back