hvala....nije to baš neki kunst stići d male mature. ali, hvala....
mene je više oduševilo kako se originalno skockala, bez ikakvog saveta.
njoj sigruno jeste, a i bitno je da ima stila..od toga se počinje....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala....nije to baš neki kunst stići d male mature. ali, hvala....
mene je više oduševilo kako se originalno skockala, bez ikakvog saveta.

e ovi budvani su svi isti : )

normalno da sam živa. ybote, pa nisam ja baš toliko matora....Hm, oldtajmeru, pa ti si zhiva... long tajm no si...![]()

pošto nemam nikakvu vlast nad svojom decom, mislim da ćeš da im se dopadneš, jer one vole sve što ne voli njihova mama.Hm .... šta je to pričalice
A jel mogu da kupim tvoju ćeru![]()
Šala naravno
Ja sam džentlmenTi ćeš lepo da je pošalješ u Budvu na leto i da joj kažeš da ima jedan fin dečko u Budvi, i onda ćemo mi da se upoznamo, i onda ja njoj malo da pokažem Budvu, pa da je izvedem u grad i posle toga ćemo da da da ... da da da ....
Koliko reče da ima godina![]()

normalno da sam živa. ybote, pa nisam ja baš toliko matora....![]()

ma, kad te ja ugruvam....videćeš šta je gru....gru..Jooojjj .... kako me spusti![]()
![]()
ĆeramA ..... hm .... znači ima više od jedne .... znači gru ... gru ....grudvanje![]()

ma da...još ove godine ne vežbam sa tegovima, nego samo onako, malo...tek da ne zakržljam. kad ga se dočepam, neće znati da broji do 10.

ma, kad te ja ugruvam....videćeš šta je gru....gru..![]()
ma da...još ove godine ne vežbam sa tegovima, nego samo onako, malo...tek da ne zakržljam. kad ga se dočepam, neće znati da broji do 10.

Ja sada imam 17. Deca tek sa trećom ženom, znači negde oko 30 godina.
Do tada će stariji da ima taman kao i ja ... otprilike![]()

Našoj dragoj teta heleni srećan 18 ... ovaj 36 rođendan![]()
Da poraste još ovoliko itd itd![]()
![]()

ti si duplo starija od mene :shock:
ustvari, duplo i 2 meseca![]()