Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
classONE.jpg

U isti momenat :lol:

Danas sam uglavnom snimao .... imam nešto malo slika ... probrao sam najbolje ...

Za 5 min će biti okačene na nekoj drugoj temi. Imao sam 2 foldera sa slikama, jedne velike rezolucije i jedne male rez. I zeznem se pa uploadujem ove veće :lol:

Stižu uskoro ;)

fala fala :mrgreen:

sutra ću verovatno da odem na skakaonicu .... da budu još bolje slike

Nego me samo zeza jedna stvar .... oni veoma lako lete :lol: dovoljan je mali talas i odoše ... a izmedju jednog kraja staze i skakaonice ima 10 metara .... njih 11 se trka, svaki po 2 metra ...a idu jedan do drugog :lol:

fala fala :mrgreen:

sutra ću verovatno da odem na skakaonicu .... da budu još bolje slike

Nego me samo zeza jedna stvar .... oni veoma lako lete :lol: dovoljan je mali talas i odoše ... a izmedju jednog kraja staze i skakaonice ima 10 metara .... njih 11 se trka, svaki po 2 metra ...a idu jedan do drugog :lol:

znaš šta, ako te interesuje moje mišljenje, odmakni se odatle, za svaki slučaj;)

e sad ako nećeš da slušaš starije od sebe;););)promisli malo sam, nije se baš
zezati sa tim, jesu oni vrhunski u tome što rade, ali oni svesno tamo rizikuju
svoj život, a ti baš i ne moraš:think::think::think:gle ja ko da sam ti mama,
hahahahahha..........pa stvarno povedi računa....i donesi nam sutra još lepih
sličica..........:bye::bye::bye::bye:

danas sam bio gledao probne vožnje glisera .... ovih yebačkih ....

kad dodaju malo gasa .... sve se trese :lol:

i snimao prvo sa telefonom pa me syebala baterija. Zato sam posle iz inata otišao i kupio pravu kameru za snimanje ... 495 evrića .... :lol:

a što ti toliko voliš da pričaš o parama koje možeš da potrošiš? deluje baš nezrelo. avetinjski nezrelo:confused:
dovoljno je da kažeš da si kupio kameru. ali mi je žao, zato što ćeš da snimaš to što ćeš da snimaš...bačene pare.:dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back