Kafić Кафана «Балкан»

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
thumb1.jpg

Ово је јако интересантно верујем за већину овде. Немам где да ставим а нисам дуго био у кафани..😂
Пробаћу да нађем тему да оживимо неке занимљиве ствари које не можемо да класификујемо.

@Mrkalj погледаш човека који је grandmaster темпларске ложе видиш да су гностици и где је нестатао грчки хеметизам и сва античка наука.
Видиш да му је знање о историји свог реда и веровања мало митолошко иако је врло интересантно чути.
Сад кад видиш колико он заправо мало зна више је то идеологија замисли тек колико мало знају и шпекулишу и лупетају глупости Абамовић и екипа Арке , Тећег Ока и слично.

То је нека инстант езотерија да ти не буде досадно да уместо да неко гледа вести о рату и бомбама гледа неке чике који све знају где и шта ће бити из прве руке али немају пара да ураде нешто и спасу свет.
Идеологија на крају кабала херметизам one nation one God у њиховом случају one nation koiko hoce bogova (само да су фини)
Једна хумана влада , једно вештачко златно доба , један месија хришанима Исус ,Јеврејима трећи храм езотерицима све остало што хоће хумсни паганизам 1 политичка идеја која се звала комунизам с том разликом да би ово био персијски Курошев империјални комунизам длобода свим вероисповестима.

Доћиће гласник из далеке прошлости знаћу што нисам ни вискок ни плав.
Коагулација понсних нација тело ми трули мој мозак је здрав.
Ја сам се родио испод гусеница замишљам жељу а ти гради број.😂

Back