Kafić Кафана «Балкан»

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
BALKAN INFO CENZURIŠE KOMENTARE

Pogledajte komentare ispod gostovanja ovog sataniste, Velje Abramovića, koji je usput u samoj emisiji dao "kompliment" Teši da je zaposednut od vanzemaljca - dakle, svi komentari ispod videa su pozitivni. Kako je to moguće?

Negativni komentari se ne odobravaju, tj. brišu se. Moći ćeste sami da vidite svoj sopstveni komentar, ali neće niko drugi moći da ga vidi sa svog naloga - to je princip Jutjuba, tako Jutjub briše komentare.

Ako želite da vidite kako drugi vide vaše komentare, izlogujte se iz svog google naloga ili pogledajte isti video i komentare sa drugog kompjutera, telefona ili drugog naloga koji nije ulogovan kao onaj sa kojeg ste dali negativan komentar.

Ovo su moji komentari koji nisu objavljeni nakon moderacije u 12 h:

Svi masoni, pa tako i Velja, Britanski su špijuni, a to znači da svi rade protiv Rusije. To je prosta konstanta i šema pomoću koje se čita poslednjih 250 godina istorije sveta.

- i ova dva komentara u odgovorima:

Срећна Слава Свети Сава! Сатанисти увек гледају да излазе испод камена на значајан датум. Свети Сава ће послати поткамену жгадију тамо где им је место и зато се слажем са Вама да је ово јутро - срећно.

Velja je borac protiv SPC, Rusije i svega što je održalo srpstvo u poslednjih 650 godina. Čovek priča o "svetlosti" i između redova veliča lucifera (svetlonošu), a sve uvija u lažnu priču o Tesli.

57:05 "U Agarti je Lucifer. Sad, Lucifer je kod nas negativan, mislim u primitivizmu srpskog fašističkog pravoslavlja, hahaha, najstrašniji je Lucifer. Međutim, ne! Lucifer je samo onaj anđeo koji vlada elektromagnetskim spektrom. (...) To biće, ustvari, jeste svetlosno biće. Lucifer nije ništa drugo nego prostor u celini. Jer mi kad bi mogli da vidimo sve delove svetlosnog spektra mi bi ceo ovaj svet videli kao beskraaaajnu blještavu sferu. Eeeee, to je Lucifer."

1:01:33 "Ja, kad sam shvatio da je Bog protiv srpskog naroda i da će moj pokušaj da ja pomognem srpskom narodu meni direktno kao zlo da se vrati, ja sam tada shvatio zašto sam dobio mijasteniju gravis. Rekoh - ne: ne ne postoje narodi nego globalno društvo i zato sam ozdravio."

+ + +
Prema tome, Veljino "TESLIJANSTVO" je religija obožavanja Lucifera i drugo ime za satanizam. Pa sad, na volju vam.

Nema veze sa istorijom ali ima malo sa mentalitetom

166988837_3864161453664133_1289517482027433181_n.jpg

Back