- Poruka
- 3.042
Kakvi su ovo afrodizijaci ovde?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Поздрав веКсла !!! Јеси ли још љут на људе што нису добри и праведни?veKsla:Kakvi su ovo afrodizijaci ovde?

Па сећам се оних расправа са Марком-одирлададидом...А и жао ми што те нема.:-(veKsla:ja sam filantrop covece odakle ti ta ideja?
Lacibg:Кочење Крстарице је и код мене, иако имам одличног провајдера ( и на послу и код куће). Фирефох 2 ради ко сат. И, нема везе са сликама осим за оне с модемом којима треба неколико секунди више за учитавање имиџа. Мислим да је Еремита дао добру анализу и симптоме. Готово идентично се понаша и код мене.
А и није да сам неискусан, администрирам мрежу у фирми, већ годинама. Дакле, у питању је само Крстарица, остали сајтови - без проблема.

Lacibg:Кочење Крстарице је и код мене, иако имам одличног провајдера ( и на послу и код куће). Фирефох 2 ради ко сат. И, нема везе са сликама осим за оне с модемом којима треба неколико секунди више за учитавање имиџа. Мислим да је Еремита дао добру анализу и симптоме. Готово идентично се понаша и код мене.
А и није да сам неискусан, администрирам мрежу у фирми, већ годинама. Дакле, у питању је само Крстарица, остали сајтови - без проблема.
nesha taxista:A videste li društvo da smo pretekli podforum ''Ljubav i sex''? Tek da se zna šta je važnije...
sledeci cilj za obaranje nam jer svastara nesha taxista:A videste li društvo da smo pretekli podforum ''Ljubav i sex''? Tek da se zna šta je važnije...

Па то ти ја рекох пре неки дан.Iron Lord:Žao mi je svakog korisnika koji je došao da razmenjuje svoje mišljenje tako što će da žmuri na tudja. Inače si bio u zabludi - neko će ovde da postavlja slike, neko pesme, ja ću poslovice...
Više vidi onaj na brdu nego onaj ispod.
narodna poslovica

Ali ako se od buđavog ljeba može penicilin napraviti možda nešto i od budale da postaneIron Lord:Budale se ne radjaju - same niču
narodna poslovica

ne razume on to kolega, mora da mu se nacrtamisoni:Па то ти ја рекох пре неки дан.![]()

Ambasador:Preko potrebni,gospodine,samo da su izdasniji!
monti7-krstas:Ali ako se od buđavog ljeba može penicilin napraviti možda nešto i od budale da postane![]()