Kafana ''AMBASADA''

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eremita:
:roll: :roll: :roll: А ти му дођеш овде као нормалан ??? Колико примећујем ти тролујеш моје теме, ти се стално качиш и коментаришеш сваки мој пост вређајући ме и провоцирајући.

Само ти "пливај" и уживај у водама црвеног бандита..... :lol: :lol: :lol: и онако си ми од овог тренутка на

Gifs012003%20(2).gif
:lol: :lol: :lol:

Ambasador:
Pozdrav od Ambasadora...

Оооооооооооо... поштовање екселенцијо..... ви сте опет на скијању и санкању...кхм... нисам имао ту част да вас видим још од прошле године у
јулу месецу:

Његова екселенција Александар Алексејев амбасадор Русије

Промоција руске кухиње и песме у Новом Саду

Државни празник Русије обележен руским песмама, али и дегустацијом специјалитета ове земље

“Каљинка”, “Каћуша”, “Ивушка”, “Подмосковске вечери”, “Очи чорније”, али и бљини, пељмени, шћи, а све уз Дунав, који је, прексиноћ, у Новом Саду, многе подсећао на Волгу – пригодну свечаност и дегустацију специјалитета руске кухиње, поводом Дана Русије, државног празника ове земље, организовала је новосадска секција Друштва српско – руског пријатељства. Ову свечаност су, уз многобројне пријатеље руског народа из Новог Сада, увеличали и Маја Гојковић, градноначелник Новог Сада, али и Александар Алексејев, амбасадор Руске федерације у нашој земљи.
a077.gif
a077.gif
a077.gif
a077.gif
a077.gif

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
п.с.
e124.gif

eremita:
Оооооооооооо... поштовање екселенцијо..... ви сте опет на скијању и санкању...кхм... нисам имао ту част да вас видим још од прошле године у
јулу месецу:

Његова екселенција Александар Алексејев амбасадор Русије

Промоција руске кухиње и песме у Новом Саду

Државни празник Русије обележен руским песмама, али и дегустацијом специјалитета ове земље
Ову свечаност су, уз многобројне пријатеље руског народа из Новог Сада, увеличали и Маја Гојковић, градноначелник Новог Сада, али и Александар Алексејев, амбасадор Руске федерације у нашој земљи.
a077.gif
a077.gif
a077.gif
a077.gif
a077.gif

:lol: :lol: :lol:
E ovako su izvaštavali u komunističko vreme. Sem samog dešavanja, veoma je bitno navesti DOMAĆA IMENA FUNKCIONERA. Dobro je, pa nisi napisao "ulepšala"....

20050508-5_g8o2514-515h.jpg

Putina voza njegovo visočanstvo ekselencija gospodstvo predsednik car imperator Buš do Amerike da vidi šta je život. Ovaj auto se pokvario odmah, pa su mahali dok neko nije stao da ih pokupi...

_41891190_golf-afp-416.jpg

NJVEGPCI Buš ima strpljenja sa novim vozačem.

June27_PutinBushKananaskisCanada.jpg

NJVEGPCI Buš, pokazuje Putinu šta ovaj još sve nije video

putin_n_bush.jpg

NJVEGPCI Buš i Putin isprobavaju pred gay paradu

BUSH_PUTIN_dance.JPG

NJVEGPCI Buš i Putin tancuju na one nabrojane pesme...

bush_putin_250.jpg

NJVEGPCI Buš i Putin demantuju pred skrivenom kamerom zbunjeno da su tancoivali zajedno...

Samanta_:

Драга Саманта, ти, Биља, Стрела, Норма, Андреа... су жене које су се јавиле на овај подофорум и за које могу рећи да сам имао част да са њима комуницирам, интелигентне, образоване, без зла и пакости, грађанке а не малограђанке, једном речју ЖЕНЕ БУДУЋНОСТИ...

Лично, имам кћер коју обожавам, моју Вању, Вањушку за коју мислим да је чак боља и од вас (родитељска необјективност)... У принципу, много је тешко комуницирати са простацима и малограђанима...

Luigi Bazzani (1836-1927)
Beauties in an Interior

eremita:
Драга Саманта, ти, Биља, Стрела, Норма, Андреа... су жене које су се јавиле на овај подофорум и за које могу рећи да сам имао част да са њима комуницирам, интелигентне, образоване, без зла и пакости, грађанке а не малограђанке, једном речју ЖЕНЕ БУДУЋНОСТИ...

Лично, имам кћер коју обожавам, моју Вању, Вањушку за коју мислим да је чак боља и од вас (родитељска необјективност)... У принципу, много је тешко комуницирати са простацима и малограђанима...
[/IMG][/URL]

Definiši pojmove - zlo, pakost, inteligencija, malogradjanstvo, prostak?

p.s. ne poredi članove svoje porodice ni sa kim!

Dobro, ovo je bilo - malogradjnstvo...

Došli smo na forum, mesto koje služi za razmenu mišljenja da bi - ignorisali druge?????
Ok...

Ostalo je zlo, pakost, prostakluk...

e sad, ja ću da ti objasnim inteligenciju: to je ono kada neko nadje nešto a drugi mu objasne da to što je našao jeste tako ali mu pride pojasne zašto je to tako. Inteligencija takodje kazuje da je ljudsko biće prokleto po samom svom rodjenju - pa će morati da pogleda šta mu je napisao onaj "kog ignoriše".

Ako ne da shvati napisano a ono da bar pronadje željenu uvredu koju sa moje strane - nikada nisi dobio, od mog dolaska ovde.

eremita:
... Лично, имам кћер коју обожавам, моју Вању, Вањушку за коју мислим да је чак боља и од вас (родитељска необјективност)... У принципу, много је тешко комуницирати са простацима и малограђанима...
Бре комшија, и моја најмлађа се зове Вања ... :wink: Још мало па ће ови рећи да је Врачар легло русофила. (Најстарија кћер Саша, средњи - син Алекса, не може да нам опрости што није Алексеј :lol: :lol: :lol: ал озбиљно.)

Fenomen je da i ja imam rusko ime, kao i moj brat. I to izvorno Rusko.
Medjutim, da su mi roditelji gastosi pa da sam rodjen u Nemačkoj zvao bih se Šulc, a da sam rodjen u Americi zvao bih se John.

Naveo bih komšiju koji je pravi diplomata! Otišao u Ameriku čim je dobio diplomu i tamo mlati pare. Dobio sinčinu i rešio da prekine tu tradiciju! Iz poštovanja prema slovenskim korenima, ali i iz poštovanja prema Amerima, dao mu je ime - ALEX! Ovde ga zovu Djordje.

Lacibg:
Бре комшија, и моја најмлађа се зове Вања ... :wink: Још мало па ће ови рећи да је Врачар легло русофила. (Најстарија кћер Саша, средњи - син Алекса, не може да нам опрости што није Алексеј :lol: :lol: :lol: ал озбиљно.)

Дивно, Лацибг, овај твој пост ми је посебан поклон... не осећам се усамљеним...хехехе................ 8-) И моје име је чисто РУСКО ПРАВОСЛАВНО А И СВИХ ОСТАЛИХ У ПОРОДИЦИ - нек цркну наши душмани !!!!!!!!!

п.с. Тек ће стока Брозова да види шта је Врачар.....само полако... 8-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back