- Poruka
- 29.307
Trenutna situacija,brijanje.Glave.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa di si ti? Nisam te "godinama" sreo. Sljakas? Nisam bio dugo ovdje, barem mislim.Doro veće![]()
Pa di si ti? Nisam te "godinama" sreo. Sljakas? Nisam bio dugo ovdje, barem mislim.
I nisam bas, ali da se ne zalim. trebao sam odkupiti od jedne zene svasta nesto pa se malo iskompliciralo, ali jbg. Zivot ne moze proci bez komplikacija. U svakom slucaju nije dosadno.Bila malo odsutna
Neki sitni odmor
Jutros se vratila
Šta ima kod tebe ? Jesi dobro ?
Jos malo pa i kod mene odmorcic i to jedva cekam.Bila malo odsutna
Neki sitni odmor
Jutros se vratila
Šta ima kod tebe ? Jesi dobro ?
I nisam bas, ali da se ne zalim. trebao sam odkupiti od jedne zene svasta nesto pa se malo iskompliciralo, ali jbg. Zivot ne moze proci bez komplikacija. U svakom slucaju nije dosadno.
Odmaranje neko kao zadnji put u sumi?
Jos malo pa i kod mene odmorcic i to jedva cekam.
Jedna je ostala i komplicira. Ustvari nedam joj pare koje trazi i to je to.Mislim da sam nešto čitala izmedju tebe i Darth a i čini mi se da je pao broj sedam vlasnika
Tad sam pomislila “oj oj oj “
Nemoj se nervirati
Ovaj put je bio wellnes i bas mi je prijalo
Jedna je ostala i komplicira. Ustvari nedam joj pare koje trazi i to je to.
Odkupljeno i ima mrtvog u tome. Brat mi to sreduje ja kesiram. Svako ima dio poslaČekaj
A onim drugima ?
Joj Memo sa narodom je teško
Odkupljeno i ima mrtvog u tome. Brat mi to sreduje ja kesiram. Svako ima dio posla![]()
14 njih se sudilo godinama i nisu nista postigli. Moj brat ih je okupio i rijesio im je sve
Da jer trazi kao da je sve rijeseno tj. da je 1/1Sve resio sem te jedne osobe ?
I sad ti se ljulja po zivcima
Držim fige da sve prodje kako treba![]()
Da jer trazi kao da je sve rijeseno tj. da je 1/1
Ja ih ionako nemamJa za tako šta nebih imala živce
![]()
Ja ih ionako nemam
Papirologiju i ostalo inace brat odraduje. U ovom sam slucaju samo krava muzara![]()
Rijesiti ce se kao sta se rijesiPa sad kolko vidim najbitnija si karika u toj priči
)))
Rijesiti ce se kao sta se rijesiMozda malo vise komplikacije, ali jbg.