Golub
Elita
- Poruka
- 17.902
Nisam ni rekao da si auslender, nego da ću da tražim terasu ispod koje su se okupili auslenderi da virkaju.nisam ausländer
bode ochi
A to da nisi auslender - nisi. Ti si auslenderka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ni rekao da si auslender, nego da ću da tražim terasu ispod koje su se okupili auslenderi da virkaju.nisam ausländer
bode ochi
Nisam ni rekao da si auslender, nego da ću da tražim terasu ispod koje su se okupili auslenderi da virkaju.
Verovatno joj zastakljena terasa ČpNisam ni rekao da si auslender, nego da ću da tražim terasu ispod koje su se okupili auslenderi da virkaju.

Ja ni ne znadoh da je vikend dok mi ti ne rečeeh, već 6. kako ide brzo vikend

Ja znam po tome, što smo svi na gomili ČPJa ni ne znadoh da je vikend dok mi ti ne reče![]()
Vikend, svi na gomili, a niko nikog ne ebe.Ja znam po tome, što smo svi na gomili ČP
Ne mož dete tu...Vikend, svi na gomili, a niko nikog ne ebe.
Što bi reko Toma Z - prokleta je ova nedelja...
@GolubPocepala mi @Nina sliku avatarsku...
Kaže grešan sam, ne smeju živi ljudi da se bese na avatara
O tugo jesenja...
Imal' kakva forumašica da mi pošalje svoju goozu na ppa, da je turim na avatara?
ovde me prozivasMa šta se primaš Niki, stvarno nisam znao, niti ti zameram@Golub
na pp kazes da nisi znao uz ovaj smajliovde me prozivas
nisam ti ja pocepala avatar vec niko pa ni ti ne citate pravilnik
inace na avataru je bila slika Lavrova, polus sam te obavestila o brisanju avatara ne pp
https://forum.krstarica.com/help/pravilnik-foruma/
Nije dozvoljeno koristiti slike i avatare na kojima su:
Krstarica zadržava pravo da obriše ili ukloni neprimeren avatar ili potpis bez obaveštenja korisnika.
- političari
- javne ličnosti
- i tako dalje( pise detaljno u Pravilniku)
, ovo ovde samo pokušavam da se ogrebem za sliku gooze
, a i to samo ako naiđe neka duševna forumašica.